Netflix Hesabı Satın Alma Deneyimim

Kabasakalonline.com'dan Netflix hesabı satın aldım. 3-4 saat sonra hesap geldi ancak giriş yapamadım. 5 farklı cihazdan denememe rağmen sonuç değişmedi. Birçok video ve fotoğraf çekip satıcıya yolladım fakat ilgilenilmedi. 24 saat bekledim, yine bir dönüş olmadı. Destek talebine yazdım ve kanıtları gönderdim. Ancak beni haksız bulup satıcıyı haklı çıkardılar. Satıcı ile destek ekibinin aynı kişi olabileceğini düşünüyorum.

28 Aralık 2024 14:00 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız Şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ile ilgili sizlere Şikayet Yönetimi Ekibi olarak en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz. Kabasakal Ailesi olarak güzel günler dileriz, Kabasakal Online Müşteri Hizmetleri

Erkan
28 Aralık 2024 16:25

İlgilenmediler.

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup, kullanıcımıza geri bildirimde bulunulmuştur. Saygılarımızla, Kabasakal Online Müşteri Hizmetleri

Erkan
29 Aralık 2024 13:18

Ben bakiyemin bankama aktarılmasını istiyorum

29 Aralık 2024 18:44

? Hesabın adı neydi bana iletir misin mağazamın adına bak? Ve Gmail hesabının adına bak yalan söylüyorsun bana hesap bilgilerini mesaj at mağazamdan bekliyorum hadi at sen şu an rezil edyorsun kendini hesap bize ait kendi bannerımız var?

29 Aralık 2024 18:40

Gelin paranızı verim 15-20 TL para vermişsiniz lafını yapıyorsunuz gelin size 100 TL vereyim de susun bu paraya çikolata alamıyorsunuz 300 TL lik üyelik alıyorsunuz 1 aylık çok insaflı değil mi?

29 Aralık 2024 18:36

Hesabı ben satıyorum. Size destek sağlandı mesajınıza geri dönüş sağlandı bana tekrardan mesaj atınız size buradan kanıtları da sunarım kullanıcı adınızı iletir misiniz önce gelip bizden destek istemediniz ve hesap bilgileri asla değişmedi ne aldıysanız o sunanda 1 ay boyunca kesintisiz kullanacaksınız dedik açıklamada hepsi yazıyor kullanamadığınız gün kadar telafi yapılıyor zaten buraya yazmanın ne anlamı var?

Satın Alınan Netflix Üyelik Kodu Çalışmıyor, Müşteri Hizmetlerinden Destek Alınamıyor

20 Eylül Cumartesi günü İzmir’den, kabasakalonline.com üzerinden iki farklı sipariş numarasıyla (2509868538508833 ve 250...

2 Yorum

Tümünü Gör
Kabasakalonline.com İade Sorunu

Kabasakalonline.com İade Sorunu

Kabasakalonline.com Mağduriyeti Ve İzinsiz Veri Kullanımı

Kabasakalonline.com Mağduriyeti Ve İzinsiz Veri Kullanımı

Gökhan
Kabasakalonline.com'dan Aldığım PUBG Hesabı Hem Param Hem De Hesabım Gitti!

Kabasakalonline.com'dan Aldığım PUBG Hesabı Hem Param Hem De Hesabım Gitti!

İsa
Kabasakal Kanıt Dahilinde Yardımcı Olmamaktadır