Pinar sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2024 15:52

Sıra gecesi programı ise tam bir fiyaskoydu. Saat 21:30'da girdiğimiz restoranda ısrarlarımıza istinaden 22:45'te yemek servisi yapıldı. Okul ara tatili sebebiyle çok fazla çocuk olan turumuzda en arkada yerleşmek zorunda kaldık. Bir kısmımız ayakta kaldı. Kurumsal bir firma olan Jolly, bizleri diğer tur şirketlerinden geri planda tuttu. Hiçbir önceliğimiz olmadı. Hem fazlasıyla para ödedik hem paramızla rezil olduk. Sıra gecesindeki ikramlıklardan sonra sabaha karşı otobüsün yarısı ishal, kusma ve halsizlik şikayetleri yaşadı. Şahsen halen düzelmeye çalışıyor, ilaç kullanıyorum. Bizim için kötü bir deneyim oldu maalesef. Mağduriyetimiz nasıl giderilir bilmiyorum. Maillerimize satış öncesi anında dönüş yapan çalışanınızdan hala ses seda yok. Bir daha Jolly firmasını tercih etmeyeceğim gibi bir reklamcı olarak bütün platformlarda gerekeni yapacağım.

Saygılarımla.
P**** Ö*** K******
Rezervasyon Numarası:
t. C.-2410GWLL
(4 kişi+2 aile dostumuz)

Pinar
Pinar
04 Aralık 2024 19:02

Jolly merkeze iletilmiş şikayetim. Araç 2022 modelmiş, külüstür değilmiş miş. Aracın teybi yok. Ekranlar çalışmıyor. Lüks araç dedikleri Temsa içindeki teknolojik aletler (beklentimiz radyo bu arada veya ekran :) internet vs zaten yok)2024 model olsa ne olur? 5 yıldızlı oteller dediniz 4 yıldızlılarda konakladık. Sıra gecesinde bizden pekala daha uygun turlar ön sıralarda ağırlanıyorken, biz o kadar yüksek meblağı vadettiğiniz kalite ve 5 yıldız söylemlerinize inanarak ödedik. İkramlıklarda sıkıntı vardı. Ertesi gün otobüsün yarısı ishal ve kusma şikayetleri yaşadı. Mekanın ismini de ilettim. Garanti Bonus kampanyası iletilmedi bizlere. Sormamıza rağmen. Mesela 7500 lira indirimle faydalanan yolcular vardı. Biz neden faydalanamadık? Turlar çok çabuk bitiyor p*** hanım, dedi s*** a***. Oldubittiye getirdi. Tur şikayetlerimizi ilettim kendisine. Neden geri dönüş olmadı? Her şey satış yapılana kadar. Yalan söyledi Jolly Tur temsilcisi. Vadedilenler yapılmadı. Üstüne bir de fazla para ödedik. Peki mağduriyetimiz nasıl karşılanacak? Herhangi bir açıklama yok. Bundan sonra Jolly Tur mu? Asla. Her yerde yazacağım. Ta ki Mağduriyetimiz karşılanana dek. Kurumsal firmaya hiç yakışmayan hareketler bunlar. Bir de telefon açıp külüstür aracınızı savunuyorsunuz utanmadan. Biz 2 günden fazla yolculuk yaptık araçta. Müzik yok. İzleyebileceğimiz ekran yok. İnternet yok. Halen neyi savunuyorsunuz. Ve beni makul bir çözüm sunmadan neden arıyorsunuz anlayamadım?!

Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Jolly Tur Müşteri Memnuniyeti Hakkında

19 Haziran 2024 21:38
Aysu sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 18:17
Osman sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 19:09

Jolly Tur'un Yetersiz Müşteri Hizmeti Ve Oda Sorunu