Jolly Tur Liberty Fabay Otelinde Rezervasyon Sorunu Ve Jolly Uygulaması Hayal Kırıklığı

Ayşenur
12 Eylül 12:10

Merhaba, 26.03.2024 tarihinde Liberty Fabay Otelinde 07.10.2024 giriş tarihli yapmış olduğum balayı tatili rezervasyonumun öncelikle kampanya niteliğinde %20'lik kısmını aldılar, daha sonra kalan tutarı konaklamadan önce taksitli şekilde tahsil edeceklerini bildirdiler. Fakat daha sonra kartımla alakalı sorun olduğundan kart ile işlem yapamadıklarını bildirdiler. 3 gün boyunca denendi ve ne benim kartım ne başkasının kartı onay vermedi. Bankalarla görüşüyorum, kart ile ilgili sorun gözükmüyor. Başkasına ait başka bankanın kartını deniyoruz, yine sistem kabul etmiyor. Artık bunu bilinçli şekilde fiyata göre değerlendirdiklerini, rezervasyonun iptal edilmesini beklediklerini düşünüyorum. İlk defa Jolly uygulamasından plan yaptım ve çok pişmanım. Bir daha hiçbir şekilde bu firma ile iş yapmayacağım.

Ayşenur
12 Eylül 15:07

Jolly Tur ile tekrar görüştüm bir müşteri temsilcisi ise şöyle söyledi, -bir haftadır bu problem var yaşıyoruz. Ben firmanın kasıtlı yaptığını düşünüyorum. Ne hakla hem vatandaşın parasını kullanıp değerlendirip sonra açıkta bırakabiliyorsunuz? Bu tek ben değilim demek ki kaç kişi aynı konuda mağdur? Kendi sistem hatanız bizi neden etkiliyor? İnsanları dolandırdığınızı düşünüyorum. Her yerden bu firmayı şikayet edeceğim.

Jolly Tur İle Yaşadığımız Tatil Hayal Kırıklığı

Merve
14 Eylül 22:22

Jolly Tur Rezervasyon İptali Ve Geri Ödeme Sorunu

Hamza
10 Eylül 21:48

Ortada Bırakan Jolly Tur!

Dr.
02 Eylül 14:43