Murat sonuçtan hiç memnun değil

Jetstok Mağdur Ediyor.

28 Mart 2024 16:17

20.03.2024 tarihinde yeni başladığım e-ticaret için Jetstok firması ile pazaryeri entegrasyonu konusunda bir yıllık hizmet için 6.490 TL karşılığında anlaştık. Ödemeyi kredi kartına taksitle yapabileceğim belirtildi. Tamamını ödeyemeyeceğimi belirttiğimde, bana yardımcı olundu ve 4.000 TL'lik kısmı için aynı gün, kalan 2.490 TL için ise 15-20 günlük bir süre tanındı. O gün 4.000 TL'nin kredi kartımdan ödemesini gerçekleştirdim ve hizmet kullanıma açıldı. İki gün sonra hizmetin taleplerimi karşılamadığını anladım ve telefonla iletişime geçerek C**** Bey ile görüştüm. İptalini ve ödediğim tutarın tarafıma iadesini istedim. Ancak bu bir yazılım olduğu ve dolayısıyla para iadesi yapılamayacağı belirtildi. C**** Bey'e kalan ödemeyi yapmazsam ne olacağını sorduğumda, ödediğim tutar kadar hizmet alabileceğimi söyledi ve bunu WhatsApp üzerinden talep etmemi istedi. 22.03.2024 tarihinde WhatsApp üzerinden ücret iadesi talebinde bulundum ancak 'daha önce telefonla müşteri hizmetlerimizle görüştünüz, iade durumu söz konusu değildir' cevabını aldım. Tüketici haklarını dile getirmeme rağmen iade yapılmayacağı, paneli kullanmak istemiyorsam üyelik zamanı yenilemeyeceğim belirtildi. Hukuksal dayanaklarını sorduğumda ise net bir yanıt alamadım. 25.03.2024 tarihinde WhatsApp üzerinden ödediğim para karşılığında ne kadar kullanım sürem olduğunu sordum. Bana 'Merhaba Murat Bey, paket tanımlaması yapılırken size de iletildiği gibi taksitli satışımız olmamasına rağmen sizin sözünüze güvenerek hem fiyat hem ödeme konusunda yardımcı olmaya çalıştık. Görüşme içerisinde kredi kartınızın 15 gün sonra hesap kesim tarihi olduğunu ve bu süreci geçtikten sonra ödeme yapacağınızı ilettiniz. Dolayısıyla en geç 10 Nisan tarihine kadar kalan 2.490 TL ödemeyi yapmanızı rica ederiz. Yapmamanız durumunda paneliniz kullanıma kapatılır.' şeklinde bir mesaj yazıldı. Tehdit eder gibi bir üslupla konuşulduğunu belirttim. İade talebim reddedildi ve entegrasyonun hangi yönlerinden memnun kalmadığım soruldu. Ödediğim 4.000 TL'nin hiçe sayılacağı ve 2.490 TL'yi ödemezsem panelimin kapatılacağı belirtildi. Mağdur olduğumu ve hakkımı arayacağımı ifade ettim.

28 Mart 2024 17:22 (Şikayetten 1 saat sonra)
29 Mart 2024 09:24

Sözünüze güvendikten başka bir cümleniz yok. Sanki ben size ödeme yapacağım diyerek hiç ödeme yapmadan aylardır panelinizi kullanıyormuşum gibi davranıyorsunuz. Ben şikayetimde tarihleriyle ve açık bir şekilde her şeyi ifade ettim. Gene sözünüze güvenerek taksitlendirme yaptık demişsiniz söze güvenerek kredi kartına vade farkıyla taksitlendirme yapıldığı nerede görülmüş merak ediyorum. Bir indirim yaptınız 500 TL oda zaten satış politikanız gereğiydi. İnsanlar aldıkları her şeyi muhakkak memnun kalarak kullanacak diye bir şart yok. Aylarca panel üzerinden hizmet vermiş eğitim vermiş gibi davranıyorsunuz oysa ki gene belirtiyorum tarihler ortada buna rağmen gerekirse gene belli bir kısmı kesin kimsenin hakkı bende kalmasın kalanını verin dedim ama ona da razı gelmediniz. Bir kimsenin elbise alıp beden uymadı diye iade etmek istemesi üzerine bu elbisede yırtık yok yanık yok iade edemezsin denmesi gibi bir şey yaptığınız. Hiç etik davranmıyorsunuz.

02 Nisan 2024 14:12
02 Nisan 2024 15:37

Ben bunu telefonda dile getirmiştim daha önce kayıtlar var nasıl olsa sizde bakabilirsiniz.

Sandalye sonuçtan hiç memnun değil

Jet Stok Yazılımsal Olarak Çok Problemli

Sandalye
15 Eylül 2023 12:16
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Paraşüt Uygulamasıyla Yaşadığım Beklenmedik Sorunlar

05 Aralık 2024 14:28
Paraşüt Uygulamasıyla Yaşadığım Beklenmedik Sorunlar
Mustafa sonuçtan çok memnun

Ek Paket Zorunluluğu Ve Yetersiz Bilgilendirme Nedeniyle İade Talebi

02 Eylül 2025 13:16
"Teşekkürler, Sorunum çözüldü yanlış bilgi vermek istemem paraşütten bana iade yapamayız gibi bir şey hiç söylenmedi ancak şikayette belirttiğim gibi ek paket zorunluluğu vardı o sebeple iade etmek istedim ve aynı gün sorunsuz şekilde iade yapıldı. Ben shopify kullandığım için ek paket gerekti ama diğer e-ticaret altyapılarında gerekmiyor sanırım. Daha önce 1 yıl kullandım sistem gayet kullanışlı."
Halil sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2025 17:30