Tugay sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 20:37

X kullanıcısı ve telegram kullanıcısı olan jess coin trade yapmak adına üç bin dolar paramı aldı q***** platformu adı altında trade yaptığını gösteren bir hesap açtı bana başta paramı isteğim zaman çekeceğimi söyledi.

Çekmek istediğimde ise vergi ve cot ücreti ödenmesi yapmam gerektiğini söyledi ve bunları da yapınca t***** adında hesap açmamı oraya yaptıracağını söyledi ama bu cüzdanın güvenlik kelimelerini kendileri belirliyorlar.

Bu kişi toplam 6-7 bin dolar arası paramı aldı ve ödeme yapacağını söyleyerek sürekli beni oyalıyor. Gereğinin yapılmasını istiyorum. Lütfen bu konuyla alakalı bir şey bilen yazsın lütfen.

11 Haziran 2024 16:30

X kullanıcısı ve telegram kullanıcısı https://www.google.com/search?q=jesscoin&oq=jesscoin+&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIGCAEQRRg7MgYIAhBFGDsyCggDEAAYgAQYogQyCggEEAAYgAQYogQyCggFEAAYgAQYogQyBggGEEUYPTIGCAcQRRg9MgYICBBFGDwyCggJEAAYgAQYogQyCggKEAAYgAQYogTSAQgyODMwajBqN6gCFLACAQ&client=ms-android-xiaomi-trev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#vhid=zephyr:0&vssid=atritem-https://twitter.com/coinjess Trade yapmak adına üç bin dolarımı aldığı bana isteğim zaman paramı çekeceğimi söyledi beş gün trade yaptı paramı çekmek istediğimde bana vergi ve cot ücretini ödemem gerektiğini söyledi bunu Qissmarket platformu üzerinden yaptı toplamda 6-7 bin dolar arası paramı aldı ve şu an geri iade adı altında beni oyalıyor

11 Haziran 2024 01:24

06 Eylül 2023 08:28
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yılmaz
20 Ekim 2024 14:21