Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 23:18

Merhaba, Jeep Renegade marka aracım 2022 model ve 30.000 km'de. Yaklaşık 1,5 yıldır airbag hatası veriyor. Bir kez emniyet kemer tokası değiştirilen aracım, sürekli airbag hatası ve arızası vermektedir. 1,5 yıl içinde 3 farklı yetkili servise toplamda 8 kez başvurdum. Fethiye bayisi, aracımı çekiciyle göndermeme rağmen servis kaydı açmamıştır. Aracım Jeep çekici servisi ile gittiği için oraya çekici ile gittiğini kanıtlayabiliyorum. Aracım 1 hafta orada kalmış ve servis kaydı bile açılmamıştır. Bu süreçte aracımın garantiden değişmesi gereken parçalar olduğu söylenerek, gerekli siparişlerin verildiği ve 3 ay beklemem gerektiği belirtildi. 3 ay bekledikten sonra geri aradığımda siparişin geçilmediği ve boşuna beklediğim tarafıma bildirildi. Maalesef aracım sürekli airbag hatası vermektedir ve sorunum hiçbir şekilde çözülmüyor. 444 5 337 numaralı Jeep çağrı merkezinde sürekli şikayet dosyası oluşturmaktan yoruldum; mağduriyetim devam etmektedir.

29 Mart 2024 12:06 (Şikayetten 12 saat sonra)
29 Mart 2024 12:31

Beni arayan bilgilendirme veren olmadı?

29 Mart 2024 12:32

Cevaba bak sanki aracımla ilgili bir işlem yapılmış yardımcı olunulmuş gibi yazmışsınız ne bilgilendirme yaptınız ne problemimi çözdünüz bir de bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz demişsiniz bir daha tercih eder miyim acaba sizi yazıklar olsun

Kardeş işine yarar mı bilemem ama aynı sorun benim araçta da oldu. Airbag'lerin tüm elektrik bağlantıları sürücü koltuğu altında. Koltuk altında ki geniş kablo soketini dikkatlice çıkar ve tam oturtarak geri tak. (Sokette temassızlık var). Bu şekilde benim ki çözüldü. Uzun süre aynı arıza devam ederse beyni yanacak ve beyin değiştirmek zorunda kalacaklar.

Çinici

jeep-renegade-kronik-arizalarina-karsi-esit-hak-talebi-1.jpg

Jeep Renegade 1.5 Hibrit

Mutlu
03 Haziran 2024 22:52
Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oguzhan
16 Kasım 2023 17:49