Melis sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2024 22:45
Melis'in Teşekkür Mesajı
“Yaşadığım sorunun JBL markasıyla olmadığını, aldığım yerle sorun olduğunu gördüm. Media Markt hiçbir şekilde beni çözüme ulaştırmayıp zor durumda bıraktığını anladım. Şikayetten sonra Aztek servisi beni aradı ve hemen ürünü göndermemi istediler daha sonra ücret iadesi yapıldı. Teşekkürler...”

Haziran 2024 ayında Mersin Media Markt JBL clip4 hoparlör aldım. Ürünü üç defa arıza olduğu için gönderdim. Defalarca söylememe rağmen dediklerim hiçbir şekilde dikkate alınmadı. Batarya problemi olduğunu ve gelen ürünün yapılmadığını defalarca anlattım. (ve bir ürün üç defa gönderiliyorsa ve yapılmıyorsa, çalışan elemanınızın yapılamayacağını anlaması lazım! )
Yılın yarısı geçti hala değişen hiçbir şey yapılmadı ve ben zaten ürünü kullanamadım. Aldıktan bir buçuk ay sonra zaten hata vermeye başladı. Diğer arıza kayıtlarından tarihlere bakabilirsiniz.
Bu yaptığınız hem markaya hem de tüketiciye ciddi derecede hakarettir. Bu gönderdiğim son yazı. Hiçbir şey yapılmazsa Tüketici Hakları'na başvuru yapacağım. Fotoğraf ve video olarak size ekliyorum. Ve bu ürünü istemiyorum. Açıkçası yeni bir ürün istemeye de korkuyorum çünkü markaya hiçbir güvencem kalmadı. Mümkün olan en kısa sürede değişim hakkı veya para iadesi istiyorum.
Ayrıca videonun çekilme tarihi fotoğraf olarak mevcuttur görebilirsiniz. En son bana verilen arıza kodu: AZT000042227
Ayrıca ürünü 4. Kez göndermek istediğimde Media Markt bir şey yapamayacağını söyledi. Asıl sorunun genel merkezden çıkmasından dolayı. Resmen paranızı çöpe atın biz sorumlu değiliz demek bu. Gerçekten çok yazık. Ürünü toplasan 5-6 defa kullanabildim. Satıcı firmaların bu kadar duyarsızlaşması daha da Trajikomik.

06 Aralık 2024 09:27 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

07 Aralık 2024 02:07

Teşekkür ederim iletişime geçildi.

04 Mayıs 2025 14:31

JBL Flip Essential 2 Açılmıyor, Kronik Arıza Şüphesi

Onur
03 Ekim 2025 10:32
jbl-flip-essential-2-acilmiyor-kronik-ariza-suphesi-1.pdf
Marsel sonuçtan hiç memnun değil

Marsel
25 Şubat 2025 22:25
Şarj Süresi Hayal Kırıklığı
Şarj Süresi Hayal Kırıklığı
Yener sonuçtan hiç memnun değil

Yener
15 Ocak 2024 21:58
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
14 Mayıs 2024 17:50