Ramazan sonuçtan çok memnun

JBL Wave Beam Kutu İçinde Açık Kalıyor Şarj Bitiriyor

30 Temmuz 2024 13:47
Ramazan'ın Teşekkür Mesajı
“Ürün yenisi ile değiştirildi aztek elektronik ve JBL markasına teşekkür ediyorum”

JBL wave beam kulaklık kullanıyorum aldığım günden bugüne kutusuna koyduğum zaman sağ kulaklık kapanmıyor. Garantiye yolladım bir sorun yok ama yinede format attık dediler. Ama sorunum hala düzelmedi sürekli açık kaldığı için sağ kulaklıkta şarj sıkıntısı başladı kullanmaya başlayınca hemen şarjı bitiyor

30 Temmuz 2024 14:06 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

30 Temmuz 2024 16:58

Değerli Müşterimiz, Sizi telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü geri bildirimlerinizi iletebilirsiniz. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

31 Temmuz 2024 13:13

Değerli Müşterimiz, Sizi numaralı telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü geri bildirimlerinizi iletebilirsiniz. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

31 Temmuz 2024 13:17

Lütfen tekrar arar mısınız