Serdar sonuçtan hiç memnun değil

JBL Reflect Aero 2024

09 Mayıs 2024 12:25

Mart 2024 tarihinde JBL reflect aero marka bluetooth kulaklığımın kullanıcı hatası olmadan bozulması sebebi ile aztek teknoloji ye gönderdim. Bana yenisi ile değişim yaptılar. Yenisini açıp daha 3 hafta kullanmaya başladım. Ancak Sol taraftaki kulaklık dip sesi diyemeyeceğim, hışırtı da diyemeyeceğim ; bildiğiniz kulaklığı kulağımdan atma derecesine varacak şekilde çınlama sesi geliyor. En önemlisi kulaklığı kulağıma koyunca oluyor.! Ancak değişimi yapılan kulaklığımın garanti süresi nisan 2024 tarihinde dolması sebi ile tekrar kontrol için geri gönderime kabul edilemeyeceği söylendi. Yeni gönderilen bu cihaz şu an sol tarafımdaki kulağıma çok zarar verdi.! Kutusu her şeyi mevcut hala bende. Bunun ile ilgili şikayetimi bildirmek istedim. Teşekkürler.

09 Mayıs 2024 12:45 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

09 Mayıs 2024 13:27

Size videoyuda atıyorum

09 Mayıs 2024 14:45

Videoyu atmama rağmen daha 1 ay bile dolmamış ve yeni kutusundan çıkmış bir ürün neden garanti kapsamında değerlendirilmiyor. Eski ürünün yerine verilmiş yeni bir ürün.! Eski ürünün garantisi bitti diye gönderilen bu yeni üründen kaynaklı bir hata neden benden çıkarılmaya çalışılıyor. Lütfen biraz empati yapın.

30 Kasım 2024 15:29

Şu an 30 Kasım 2024. Kulaklığımı kullanmaya devam ediyorum. O ses gelmesin diye sürekli türlü yollar denedim ve Mayıs ayından bu yana denemelerim neticesinde Sorunun neden kaynaklandığını buldum. Sorun şu: JBL in app ini indirip kurdum telefonuma. App de voiceaware isimli seçeneği kapattığım zaman telefonla kulaklığımla görüşme esnasında o ses telefonumdan gelmiyor. JBL in İzmir İstinyePark daki şubenize gittim ve canlı olarak oradaki müşteri temsilcinize gösterdim. Onlarda bana bir numara verdi ama 0850 Li olan. Ama cevap vermiyorlar.! Bununla ilgili yazılım problemi olduğu kesin. Ne yapacağımı bilmiyorum.!

Esma sonucu yetersiz buldu

Esma
20 Haziran 2025 14:16
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
23 Temmuz 2024 13:40
JBL 520BT Kulaklık Kırılması
JBL 520BT Kulaklık Kırılması

Aslı
13 Şubat 2024 13:58
JBL Bluetooth Kulaklık Altı Ay Geçmeden Bozuldu
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Ceren
29 Eylül 2024 17:06
Barış sonuçtan çok memnun

JBL Reflect Aero Sağ Kulaklık Şarj Olmuyor Ve Algılanmıyor

Barış
02 Ağustos 2025 14:09
"Şikayet var sitesine yazdığım anda itibaren çok hızlı ve profesyonel bir yaklaşımla karşılaştım. Sıkıntılı ürün olmasına rağmen iyi ki JBL almışım dedim. Teşekkür ederim. Satış sonrası hizmet kalitesinin diğer markalara da örnek olmasını dilerim."
jbl-reflect-aero-sag-kulaklik-sarj-olmuyor-ve-algilanmiyor-1.jpg
JBL Kategorileri