Dolunay sonuçtan hiç memnun değil

JBL Quantum Engine Bağlantı Sıkıntısı.

05 Temmuz 2024 12:12

Merhabalar, JBL Quantum 350 Wireless adlı ürüne sahibim ürünü yaklaşık 1 yıl önce aldım ve çok memnun bir şekilde kullanıyordum. Ancak bilgisayarıma format atıldıktan sonra JBL Quantum Engine'yi (https://www.jbl.com/on/demandware.static/-/Sites-masterCatalog_Harman/default/dw67d48529/pdfs/Quantum_Engine_v.1.18.0.1985x64.pdf) indirdim. İndirdikten sonra uygulama kendini güncelledi. Ancak tamamen rastgele bir zamanda bilgisayarımı açtığımda kulaklık bilgisayara bir bağlanıyor bir bağlantıyı koparıyor ve bunu çok hızlı bir şekilde yapıyor. JBL Quantum Engine'yi sildiğimde kulaklık bağlantıyı düzgün bir şekilde sağlıyor ancak stereo modunda kalıyor. Kulaklığı aldığımda gelen USB'yi bilgisayarı bağladığımda ki indirdiği uygulamada bir sıkıntı yaşamamıştım. Yardımcı olursanız sevinirim

15 Ağustos 2024 16:49

Şikayet var üzerinden JBL Quantum engine ile ilgili yaşadığım probleme yanıt vermiyorlar. Problem ise kulaklığın bağlantı sıkıntısı yaşaması bir önceki yazımda belirttim ancak hiçbir yanıt alamadım. Bir öncekinde yeni uygulama sağladılar ancak şu anda dönüş bile yapmıyorlar.

06 Ağustos 2024 17:44

Merhabalar, JBL Quantum 350 Wireless adlı ürüne sahibim. Ürün bilgisayara bir bağlanıp bir bağlanmama sorunu yaptığı için Şikayetvar'a sorunu bildirmiştim. E-posta ile yeni uygulamayı attılar. Tekrar yaşanırsa iletişime geçmem gerektiğini söylediler. Kısacası sorun tekrar ediyor.

05 Temmuz 2024 12:19 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

05 Temmuz 2024 17:05
JBL Quantum Engine Bağlantı Sıkıntısı.

Atılan Linkte hiçbir uygulama göremedim birkaç satır kod dışında

05 Temmuz 2024 18:22

Uygulama sonradan indirmeye koyuldu ve kurulum yapıldı bakacağım bir daha böyle bir sıkıntı yaşanıp yaşanmayacağına teşekkür ederim

11 Mart 2025 23:13

Aynı sıkıntıyı yaşayacak kişiler için söylüyorum yaşanırsa her seferinde programı silip baştan yükleyeceksiniz ayrıca Quantum engine porta göre atama yapıyor yani herhangi bir port değişimi yapmayın ayrıca JBL marka bluetooth bir kulaklık/cihaz taktığınızda aynısı yaşanıyor

Şaban
09 Mayıs 2025 18:42