16 Mayıs 2024 01:32

JBL Kulaklığım herhangi bir darbe almadan kulağıma takarken kırıldı. Daha önce ses ile ilgili garantiye gönderdim. Herhangi bir şey yapmadan geri gönderdiler. Bu kadar talep gören bir markanın kulaklığının darbe almadan kırılması ve bu sorunun bir çok kullanıcı tarafından yaşanması markaya karşı güven zedeleyen bir durum. Nasıl yaptırılacağına dair lütfen yardımcı olun. Kulaklığım alınalı 1.5 yıl oldu. Bir kere bile yere düşmedi. Herhangi bir darbe almadı. Kullanılan malzemenin ömrü mü bu kadar? Çok tatsız ve JBL yakışmayan bir durum. Yardımcı olun lütfen.

16 Mayıs 2024 01:17

JBL 510BT Kulaklığım kulağıma takarken herhangi bir darbe almadan kırıldı. Kulaklığım garanti kapsamı içerisinde fakat geri dönüşler konusunda çözüm odaklı olunmamış. Bu yüzden buradan geri dönüş almaya karar verdim. Bu şekilde talep gören bir markanın belki de kullandığı malzemeden kaynaklı kullanıcının güvenini zedelemesi çok tatsız bir durum. Herkesin aynı yerden kulaklığının kırılması nasıl bir tesadüf sormak isterim. Lütfen mağduriyetimi giderin.

16 Mayıs 2024 09:37 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

16 Mayıs 2024 10:58

Değerli Müşterimiz, Sizi arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü geri bildirimlerinizi iletebilirsiniz. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

16 Mayıs 2024 11:24

Aradım bağlanamadım. Tekrar ulaşır mısınız? Teşekkürler.

Hamide
15 Mart 2024 17:51
JBL Kulaklık Hareket Noktası Kırıldı

Rozerin
15 Temmuz 2024 20:15
JBL Kulaklığımın Başlığı Kırıldı
JBL Kulaklığımın Başlığı Kırıldı
Menesa sonuçtan hiç memnun değil

Menesa
18 Şubat 2024 14:11
JBL T450 Darbe Almadığı Halde Kırıldı!
JBL T450 Darbe Almadığı Halde Kırıldı!
Tuğba sonuçtan memnun

Tuğba
01 Nisan 2024 12:05
"İletişim sağlandı ancak henüz sorunum tam çözülmedi. Süreç devam ediyor. Teşekkürler..."
JBL Kulaklığımın Parçası Kırıldı

Zeynep