Mert sonuçtan hiç memnun değil

JBL Charge 4 Ses Bombası Şarj Sorunu

JBL Charge 4 Ses Bombası Şarj Sorunu
30 Eylül 2023 01:30

JBL Charge 4 Ses bombası normal çalışırken artık şarj olmuyor. Şarj takılıyken devamlı tek LED yanıp sönüyor. İzmir'de yetkili servis var mıdır? Ürünü Media Markt'ten aldım. Garantide olması gerek. Ürün kaç yıl garantilidir? Ürünümün pilinin değiştirilmesini istiyorum. Olmuyorsa ürün değiştirilsin.

30 Eylül 2023 12:18 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

30 Eylül 2023 12:20

Değerli Müşterimiz, Sizi telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü geri bildirimlerinizi iletebilirsiniz. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

01 Ekim 2023 17:29
25 Mart 2024 22:46

Aradılar, yolladım pil değişimi ana kart değişimi gerekli dediler. Parça ve değişim toplam bedel yenisinden pahalıya çıkacaktı. Gittim internetten sadece yeni pil aldım, pilini değiştirdim şu an sorunsuz çalışıyor. Anakartta bozuk diyen servis, ana kart sapasağlammış.

Mücahit
06 Nisan 2025 18:54
JBL Charge 4 Şarj Sorunu: Aniden Çalışmayı Durdurdu
Cansu sonuçtan memnun

Cansu
06 Nisan 2025 18:25
"Sorunumu bildirdikten yarım saat sonra Aztek Teknoloji teknik servisinden konuyla ilgili olarak arandım. Gerekli çözümler sunuldu. Tek sıkıntı, arızalı ürünün gönderilmesi için gereken kargo ücretinin müşteriden temin ediliyor olması. Bunun dışında iletişimleri iyi ve çözümleri açıklayıcıydı."

Yeni Alınan JBL Hoparlör Şarj Olmuyor, Çözüm Bekliyorum

Dilay