JBL Audio Systems Kulaklığımdan Ses Gidip Geliyor

Burak
30 Eylül 2023 14:09

JBL wave beam kulaklığımı ilk kez kullanmamda kulaklık telefona bağlıyken şarkı duraklaması olmadan ses gidip geliyor. Gitmeden önce de iki kulaklıktan biri diğerinden önce ses veriyor. Ses eşitleme hatası da var ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz. Başka bir telefonda denedim sorunsuz çalışıyor. Kendi telefon markam iPhone 13 sıkıntı telefon modelinde mi

30 Eylül 2023 16:31 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

02 Ekim 2023 10:49

Değerli Müşterimiz, Sizi 05*******11 numaralı telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

03 Ekim 2023 11:16

Hami sonuçtan memnun

JBL Wave Beam Rüzgar Sorunu

Hami
27 Şubat 2024 09:45
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyye
16 Nisan 2025 17:04