Anıl sonuçtan çok memnun

JBL 670nc Bass Hatası

JBL 670nc Bass Hatası
21 Nisan 2024 18:59
Anıl'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim hızlı döndünüz bir sorum olacak nc de bass açınca neden patlıyor onun cevabını alırsam iyi olur teşekkürler”

Marka JBL, ürün: 670nc. Merhaba, ben JBL 670nc kullanıyorum. Sol tarafın bası bozuk; ekstrem bas açtığımda sol taraftan ses geliyor ancak bas gelmiyor, sağ taraftan ise geliyor. Sol taraftan bas vermiyor, boğuk bir ses alıyorum. Sağ taraftan ise temiz bas sesi duyuluyor. Nasıl anlatılır bilmiyorum ama sağ taraftan düzgün ses alıyorum. Ayrıca solda bir 'buw buw' sesi duyuluyor. Soldan sağa doğru bas sesi net olarak geliyor. Durumu ancak bu şekilde anlatabilirim. Ürünü henüz Media Markt'a götürmedim; aldığım yer orası. Ancak buradan yazmanın daha hızlı olacağını düşündüğüm için buradan yazıyorum. İlgilenirseniz sevinirim.

21 Nisan 2024 19:29 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

22 Nisan 2024 22:16

Anında dönüş yaptınız teşekkür ederim ama 20 iş günü çok geldi Media Markt a gittim orada ki Media Markt hizmetlerdeki abi bakalım dedi baktık ettik sorunun kulaklıkta değil dinlediğim platformda sıkıntılı geliyormuş premiumum olmasına rağmen çok bilinen bir şirket ondan kaynaklı diye bilirim şu an hiç nir sıkıntı yok kulaklıkta bir sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız ilk öncelikle aynı platform farklı şarkı deneyin yine aynıysa farklı platform deneyin öyle yani bu kadar teşekkür ederim.

15 Mayıs 2024 00:52

Şafak sonucu yetersiz buldu

Satın Aldığım JBL Soundbar Sürekli Ses Kesilmesi Ve Bozuk Ses Sorunu Yaşıyor

Şafak
16 Eylül 2025 21:29
satin-aldigim-jbl-soundbar-surekli-ses-kesilmesi-ve-bozuk-ses-sorunu-yasiyor-1.jpg
JBL Kategorileri