Can sonuçtan çok memnun

JBL 510BT Kulaklığımın Şarjı Hızlı Bitiyor

31 Ekim 2023 12:39
Can'ın Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkür ederim”

Yaklaşık 11 ay önce aldığım JBL 510BT kulaklığım 1 ay önce durup dururken kulaklığı her açışımda şarjını yanlış göstermeye başladı. Telefonda bir hata olabileceğini düşündüm ama aynı zamanda kulaklığın şarjının da hızlı bittiğini fark ettim. 40 saat pil ömrü garantisi veren kulaklığın şarjı 4 saatte bitiyor ve şarja taktığımda 30 dakika da şarjı doluyor değişim talep ediyorum.

31 Ekim 2023 16:28 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

02 Kasım 2023 15:18

Tarafıma geri dönüş yapıldı ve cihazı servise göndermem istendi umarım değişimi yapılır.

10 Kasım 2023 22:34

Ürünümün değişimi yapıldı, kulaklık bugün elime geçti teşekkür ederim.

10 Kasım 2023 22:35

İlginiz için teşekkür ederim

Emre

Yaklaşık 11 ay önce aldığım JBL 510BT kulaklığım 1 ay önce durup dururken kulaklığı her açışımda şarjını yanlış göstermeye başladı. Telefonda bir hata olabileceğini düşündüm ama aynı zamanda kulaklığın şarjının da hızlı bittiğini fark ettim. 40 saat pil ömrü garantisi veren kulaklığın şarjı 2 saatte bitiyor ve şarja taktığımda 3 saatte şarjı zor doluyor değişim talep ediyorum.

Deniz
12 Haziran 2025 17:37