Oya sonuçtan hiç memnun değil

Jaguar Borusan İkame Araç Vermiyor

Jaguar Borusan İkame Araç Vermiyor
28 Ağustos 2024 10:22

Jaguar i Pace Hibrit Akü Arızası ve İkame araç verilmeme sorunu
Mayıs 2024 de 2. El olarak 60,000 km de aldığımız, ekspertizini Ankara Esenboğa Borusan'dan yaptırdığımız araç, 3 ay sonra ekranda hibrit akü arızası koduyla uyarı verdi ve %72 nin üzerinde şarj almadı. Gaziantep'te ikamet ettiğimiz için kendi imkanlarımızla Adana Borusan'a götürdük. Araç 1 gün kaldıktan sonra aracın Ankara'ya gönderileceği belirtildi. İznimiz alındıktan sonra Esenboğa Borusan'a giden araç için akü değişeceği ve bu işlemin 2-3 ay süreceği belirtildi. Garanti kapsamında yapılacak bu değişim süresinde ikame araç isteğimizde ellerinde araç olmadığını söylediler. Biz arkasında Borusan olduğu için güvenip aldık ancak şikayetlerden de gördüğümüz kadarıyla sattıkları araçların arkasında durmuyorlar. Satana kadar her şey... Aracım gelsin bir daha Borusan'a ait hiçbir marka araç almayacağım.
Marka model fark etmez, aracımız gelene kadar ikame araç talep ediyorum. Aksi takdirde hakkımı yasal yollardan arayacağımı belirtirim

28 Ağustos 2024 10:25 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, Jaguar İletişim Merkezi 0850 252 80 80

31 Ağustos 2024 10:44

Şikayetimi oluşturduğum gün müşteri hizmetleri tarafından arandım. Yazılı şikayetimi sözlü olarak tekrar anlattım. Hala bir çözüm sunamadılar. Tekrar bir geri dönüş sağlamadılar.

19 Eylül 2024 16:29

Borusan'dan hala çözüm odaklı bir çözüm sağlanmadı. Telefon görüşmelerinde net bir cevap verilmiyor. İkame araç verilmedi. Hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Satış sonrası hizmet ve yedek parça hizmeti sıfır

Harvy
Harvy

Selamlar geçmiş olsun öncelikle. Probleminiz çözüldü mü acaba çok merak ediyorum çünkü bu aracı almayı düşünüyorum güncel fikriniz önemli benim için dönüş sağlarsanız çok sevinirim teşekkürler

Jaguar Servis Sorunu Arayan Soran Yok

Sertan
14 Eylül 2024 11:43

Jaguar İ Pace Şikayeti

Görkem
22 Eylül 2023 22:37
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Jaguar I-Pace İçin İkame Araç Verilmemesi Mağduriyet Yaratıyor

Cihan
03 Eylül 2025 03:11