Jaguar İ Pace Şikayeti

Görkem
22 Eylül 2023 22:37

2020 model 29 bin km'de aldığım 2. El jaguar i pace model araca 10 gün bindim servise götürüp filtre bakımını yaptırdım. Ücretsiz güncellemesi yapıldı. Aradan bilaç gün geçtikten sonra araç hibrit akü arızası verdi. %72 nin üstünü şarj etmedi, Borusan Esenboğa ya götürdüm araç garanti kapsamında yapılacağı söylendi. 50 gün geçti. Aradan hala gerekli parça İngiltere'de fabrikada yok deniyor. İkame araç verilmedi. Kısacası büyük   mağduriyet.

profile profile profile
23 Eylül 2023 01:32 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, Jaguar İletişim Merkezi 0850 252 80 80

Oya sonuçtan hiç memnun değil

Jaguar Borusan İkame Araç Vermiyor

28 Ağustos 2024 10:22
Jaguar Borusan İkame Araç Vermiyor
Özgün sonuçtan hiç memnun değil

Jaguar Aracımın Bir Türlü Tamir Edilememesi Ve Haksız Alınan Ücret

Özgün
16 Mayıs 2023 14:38

Jaguar Servis Sorunu Arayan Soran Yok

Sertan
14 Eylül 2024 11:43
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Jaguar I-Pace İçin İkame Araç Verilmemesi Mağduriyet Yaratıyor

Cihan
03 Eylül 2025 03:11
Muhammed sonuçtan çok memnun

Jaguar I-Pace Aracımın Akü Arızası Ve İkame Araç Sorunu

Muhammed
08 Eylül 2025 14:00
"N** hanım sağ olsun bizimle an ve an çok ilgilendi. Süreci büyük bir titizlikle takip etti. Aracımın onarım süreci devam ediyor ikame aracım bugün bana teslim edildi. Bataryada sorun devam ediyormuş inşallah komple değişir bir daha böyle bir sorunla karşılaşmayız"
Jaguar I-Pace Aracımın Akü Arızası Ve İkame Araç Sorunu