03 Eylül 2024 11:58

8 bin tl ürün sipariş ettik. Ürün kırık geldi. Firma kendisinden bir talepte bulunulacak telaşına kapılarak müşterisine sahip çıkmadı. Hemen sevkiyatı yapan bayiyle görüşülmesi lazım diye başından attı. Antalya bayisi firmada kargoyu suçlayarak kargoyla halledin diye telefonlara cevap vermedi. İşgören İzmir av firması da telefonlara cevap vermeyerek zaten duruşunu belli etti.

Elimizde çöp olmuş kırık silahla muhatap bulamadığımız için mağdur olduk. Ürün kırık çıkınca paketi hiç bozmadık günlerce bir cevap buluruz diye bekledik. Sonrasında ürünün mermi konulan kısmınında bozuk olduğunu fark ettik. Firma ise şikayetimizi sitelere yazdığımızı görünce. Bize e ticaret sözleşmesinin kurallarından bahsetmeye başladı. Sen o sözleşmeyi kargo firmasıyla yaptım bizimle değil.

Müşterini mağdur ettin. Ticari etik diye bir şey var. Çözüm üretemeyen bir firmasın bu zaten belli.

03 Eylül 2024 12:10 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Harun

İlgili firmadan birkaç ürün almayı düşünüyordum. Kırılır, bozulur, bir hal yoluna bakılır. Firmanın, yüzlerce alternatife rağmen kendisini seçen müşterisine verdiği cevap şık değil, nezaketsiz ve polemik görüntüsüne sahip maalesef.

Bozok sonuçtan hiç memnun değil

Müşteri Memnuniyetsizliğine Dair Hayal Kırıklığı

Bozok
13 Kasım 2024 14:17
Müşteri Memnuniyetsizliğine Dair Hayal Kırıklığı

CANiK Store Canik Airsoft Tabanca Servis Sorunu...

Ahmet
20 Aralık 2023 13:57
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Metin
31 Ekim 2023 12:39