İzmir Turizm Çocuk Yolcuyu Döven Muavin

18 Eylül 2024 21:18

17 Eylül 2024 22:15 Tire/İstanbul otobüsü, İstanbul’a vardığı sabah saatlerinde muavinin çocuk yolcuya bağırmasıyla uyandık. 15 yaşlarında bir çocuk kraker yerken yere döktüğü için muavin, tek başına yolculuk yapan çocuğa önce bağırdı sonra küfür edip otobüsten aşağı indirmek istedi. Çocuk yolcunun annesine küfür etti. Otobüs şoförü ise otobüsü durdurup çocuğu otobanda indirmesini bekledi ve şoför hiçbir tepki vermedi. Çocuk inmedi otobüs yoluna devam etti. Muavin küfürlere devam etti birkaç dakika sonra tek başına oturan çocuk yolcunun yanına gidip yumruklarla saldırırdı, yolcular çocuğu zor kurtardı. Küçük bir çocuğa sırf yere kraker döktüğü için yumrularla saldıran bir muavinle yolcukluk yaptık. Muavinin ruhsal problemleri olduğu çok belliydi. Böyle bir olay yaşadığımıza hala inanamıyorum. Biz nasıl böyle bir muavin ile yolculuk yaptık, şoför buna nasıl tepkisiz kaldı aklım almıyor. Şoför gece boyunca bu muavine otobüsü sürdürdü Bu adam otobüsü kaza bile yaptırabilecek bir psikolojide birisi. Bu şikayetimi en üst yetkililere iletin lütfen. İnşallah çocuk darp raporu alarak ailesi ile şikayetçi olmuştur Muavin esmer kilolu birisiydi.

28 Temmuz 2024 22:29

10 Temmuz 2024 20:29
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2025 21:10

02 Nisan 2025 17:55