Arda sonuçtan memnun

01 Ekim 2024 11:43
Arda'nın Teşekkür Mesajı
“Sürece olan ilgi ve tutumunuzdan dolayı teşekkür ederim.”

2023 yılında, evimde ve aracımın basit onarım işlerinde kullanmak üzere aldığım İzeltaş 3/8 19 parça lokma takımında 1 yılda paslanmalar meydana geldi. Büyük lokmaları daha bir kere bile kullanmamış olmama rağmen üzerlerindeki paslanmalar fotoğraflarda net bir şekilde görünmektedir. Durumu kendilerine mail yoluyla ilettim, inceleme ve kontrol için ürünü kendilerine kargolamamı istediler. İstedikleri prosedür ve talimatlara uyarak ürünü kendilerine kargoladım. Bir hafta sonra firmadan aranarak ürünü geri kargolayacaklarını söylediler ve adres istediler. İnceleme sonucunu sorduğumda "kargoyu alınca açıp bakarsınız" diye çok değerli bir bilgi de verdiler sağ olsunlar. Tekrar mail yoluyla inceleme sonucunu paylaşmalarını ve ürünümde ne bulduklarını öğrenmeye çalıştım fakat firma bir türlü geri dönüş yapmamaktadır.

02 Ekim 2024 11:30 (Şikayetten 23 saat sonra)
02 Ekim 2024 11:38

Sürece olan hassasiyetiniz ve ilginiz için teşekkür ederim.

02 Ekim 2024 11:42

Sürece olan ilgi ve tutumunuzdan dolayı teşekkür ederim.

03 Ekim 2024 10:42

İzeltaş'ı tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz. Tüm izeltaş ailesi adına sevgilerimizle.

Cahit sonuçtan çok memnun

18 Aralık 2023 02:10
"Bir ürünü alması önemli değil önemli olan sonrasında bir muhatap bulabilmektir. İzeltaş tarafımı aradı ürünü ücretsiz kargo ile göndermemi istedi ve çok kısa sürede yenisi ile değiştirdi. Bence kalite budur. Hem sitenize nem kendilerine çok teşekkür ederim"
Berkan sonucu yetersiz buldu

19 Aralık 2024 02:46