Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Iyzico Sanal Pos Blokaj Gün Sayısı Sorunu

06 Ekim 2023 17:05

Kuyumculuk sektöründe e-ticaret yapacağımız indc.com.tr için Iyzico’ya sanal pos başvurusunda bulunduk. Başvuru esnasında firmamızla ilgili gerekli evrakları sistem üzerinden gönderdik. Süreçte konuyla ilgili Iyzico yetkilileri tarafımıza dönüş yapmış ve sürecin tamamlanmasıyla tarafımıza tekrardan komisyon oranları ve blokaj süreciyle ilgili bilgilendirme ve anlaşma için dönüş yapılacağı belirtilmişti. Ancak süreç tamamlanıp gerekli entegrasyonlar yapıldıktan sonra konuyla ilgili herhangi bir dönüş yapılmadı ve siteden deneme amaçlı yaptığımız alışverişte blokaj süresinin 21 gün olarak belirtildiğini fark ettik.

Altın ürünlerin satışını gerçekleştirdiğimiz ve kura bağlı, sürekli fiyatların değiştiği ürünlerin satışı olduğu için blokaj süresinin bu şekilde olması zarara uğramamıza sebep olacaktır. Bu durumu bildirdiğimiz halde herhangi bir çözüme kavuşturulamadı. Konuyla ilgili gönderdiğimiz maillere de çözüm odaklı herhangi bir şey sunulmamakla birlikte arayan müşteri temsilcilerinin her biri farklı bir şey iletmekte ve sorun giderilememektedir.
Bu durumun acil bir şekilde çözüme kavuşturulması gerekiyor.

06 Ekim 2023 19:04 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba Şehmus Bey, İşleminizle ilgili bilgi vermek amacıyla irtibat numaranızdan sizi aradık ancak ulaşamadık. [email protected] mail adresi üzerinden dilediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, iyzico

Ebru
Ebru
06 Ekim 2023 19:32

Tarafıma ulaşıldı, görüştüm ancak müşteri temsilcisi kısıtlı bir şekilde bilgilendirme yaptı ve sorunu çözüme kavuşturamadı.

Iyzico Hesabımdaki 110.000 TL'ye Sebepsiz Blokaj!

Yusuf
10 Ağustos 2025 17:13
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
09 Ocak 2024 15:13