İwallet Kart Kod Mağduru

İwallet Kart Kod Mağduru
25 Eylül 2024 16:45

Bayraklı Belediyesi çalışanı olmam kaynaklı şirketimiz tarafından verilen iwallet kartımla h** i** A101 şubesine gittim. Kartımın olduğunu ve aldıklarımı kartımla ödeme yapmak istediğimi belirttim. Ödeme adımlarında da yardımcı olacağımı söyledim. Uygulamadaki yönergeleri kasadaki arkadaşlara söylediğim halde ne yazık ki kartla ödememi yapamadılar ve ben kendi kredi kartımla ödeme yapmak zorunda kaldım.

İwallet'ten bana o esnada 2 kez 1000 ve 750 TL'lik kod aldım fakat personel kaynaklı harcayamadım. Şu an kodlarım aktif fakat kullanım dışı. Evimin yakınındaki gürmar'daki kasiyerler bu kartla nasıl alışveriş yapılır bildikleri için kartımı orada kullanmak istiyorum.

Müşteri hizmetlerinizi aradığımda kodları gördüğümden kaynaklı bu kodları yalnızca A101'de kullanmam gerektiği, iptali ya da geri yüklemesinin söz konusu olamayacağı söylendi. Bir tüketici olarak bu mağduriyetimin giderilmesini, aktif kodlarımın gerekirse silinip nakde dönüştürülmesini ya da KVKK gereği bu kodlarımın alışverişe kapatılıp başka marketlerde kullanabilmem adına bir kolaylık sağlanmasını talep ediyorum. Kart no: 5545 6557 ** - b1245 e** e** y**.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

İwallet Hediye Çeki Kullanımında Yaşanan Sorunlar

Fatih
27 Ekim 2024 12:32
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Oğuz
20 Ekim 2024 23:37