İtopya Bilgisayar Gigabyte 23.8" G24F-2 165Hz Monitörün İade Veya Değişim Talebi

23 Aralık 2023 00:422.676

Perşembe günü saat 21.22'de İtopya Airport şubesinden Gigabyte 23.8" G24F-2 165Hz monitör satın aldım. Oradaki arkadaşlar, herhangi bir test yapmadan ve 'eleman yok' diyerek satış işlemini gerçekleştirdi. Daha sonra saat 22.28'de kurulumunu yapıp açtığımda, eklediğim resimdeki gibi bir sorunla karşılaştım. Ertesi gün Cuma günü mağazaya gittiğimde, satış danışmanı garip bir üslupla değişim yapılmayacağını ve monitörü bizim bozmuş olabileceğimizi ima ederek laubali bir şekilde konuştu. Daha önce İtopya'dan ondan fazla ürün satın almış biri olarak, hiçbirinde sorun yaşamadım. İki hafta önce alınan anakart, SSD ve işlemci gibi ürünlerde de herhangi bir problem olmadı. İlk defa bir problem yaşadım ve bu problem için ertesi gün mağazaya gittim. Kasadaki görevli, müdür veya bir yardımcının olabileceğini söyledi. İnternet üzerinden değişim yapılabileceğini ama mağazadan alınan ürünlerde bu işlemin gerçekleşmediğini belirttiler. Kötü niyetli olsaydım, değişim yerine para iadesi talep ederdim. Talebim, ürünümün değiştirilmesi veya iade edilmesi ve kasadaki görevlinin tavırlarının düzeltilmesidir. Gerekli belgeler ekte yer almaktadır.

1 Destek
25 Aralık 2023 09:33 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup incelemeye alınmıştır. Marka prosedürleri dışında bir durum tespit edildiği takdirde tarafınızla iletişim kurulacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

İtopya'da Monitör Alışverişi Kabusu: Yanıltıcı Bilgi Ve İade Sorunu

4 Mart 2025 16:352.784

2 Mart Pazartesi günü ilk kez bir İtopya (Acıbadem) mağazasından alışveriş yaptım. Asus marka bir monitör satın aldım. B...

İtopya'da Monitör Alışverişi Kabusu: Yanıltıcı Bilgi Ve İade Sorunu
1 Destek

İtopya Bilgisayar İtopya Garanti Sürecindeki İlgisizlik Ve Müşteriyi Bilgisiz Bırakma

27 Mart 2024 17:392.825

Yaklaşık 19 ay önce İtopya'dan almış olduğum Gigabyte G24F-2 monitöründe 18 ay sonra kendiliğinden ölü pixeller oluşmaya...

3 Destek

Tümünü Gör
İtopya Bilgisayar OEM PC Sistem Açılmıyor!

İtopya BilgisayarOEM PC Sistem Açılmıyor!

Doğukan
İtopya Bilgisayar Islak Gelen Sistem Faciası!

İtopya BilgisayarIslak Gelen Sistem Faciası!

Enes
İtopya Büyük Bir Hata İmiş