Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 14:14

24 Ekim 13:48
18/10/2024 tarihinde Karabük Adz Home İstikbal bayisinden baza, başlık ve yatak satın aldık. Fatura tarihi ve kurulum tarihi bu, yani yaklaşık 2 ay önce sipariş vermiştik. Hevesle beklediğimiz bazamız sorunlu geldi. Bazanın üst kapağı eğri bir şekilde geldi. Kurulumu yaptılar, ancak eksiksiz teslim aldım kağıdını imzalamadım ve ayrıca sorunu not düştüm. Bazanın bu şekilde kabul edemeyeceğimi belirttim fakat bayi, bunu bu şekilde kabul etmem gerektiğini söyledi. Sadece üst kapağı değiştireceklerini belirttiler. Ben de yeni aldığım bir ürünü neden bu şekilde kabul edeyim dedim ve yenisini istiyorum dedim fakat olumlu bir yanıt alamadım. Bunun üzerine kuruluma gelen ekibin de teslim tutanağına not düşmelerini istedim. Ürünün hasarlı geldiğini, bu anlamda mağduriyetimin giderilmesini ve hasarlı gelen bazanın yenisiyle değişimini istiyorum.

24 Ekim 2024 14:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

25 Ekim 2024 14:35

Satılmış sonuçtan hiç memnun değil

Satılmış
28 Ocak 2025 20:18
Merve sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2025 20:50
Hasarlı Ürün Teslimatı Ve Geciken Değişim Talebi
Hasarlı Ürün Teslimatı Ve Geciken Değişim Talebi
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

İstikbalden Ayıplı Alfa Baza Ürünü Teslim Edildi. (pamuk Center Bayi)

31 Mayıs 2024 20:48

Hüseyin