Ali sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Montaj ve Nakliye Sorunlarıyla Dolu Mobilya Teslimatı

05 Ekim 2024 11:57

Ürünlerle ilgili yaşadığım problemler aşağıdaki gibidir.
- 1. Lena şifonyer kurulumu düzgün yapılmamış olup, çekmecesi kapanmamakta ve her yeri oynamaktadır.
- 2. Lena makyaj masası çekmecesi kapanmamakta ( nakliyeciler kurulum yaparken, eğip büküp esnetmeye çalıştılar)
- 3. Lena dolapta aşırı ve görüntüyü bozan delikler bulunmakta.

N***** firma yetkilisi kontrol aşamasında tarafıma aşırı müdahalede bulunup, kontrol etmeme müsaade etmemiştir.

Teslimattan sonra mobilyaya ait parça ve evrak teslimat firması tarafından çöpe atmıştır. Geri dönüşüm görevlisi çöplükte bulmuş olup, beni tanıdığı için bahsettiğim malzemeleri tarafıma teslim etmiştir. Nakliye ve montaj işleminden memnun olmadığımı açıkça belirtmek isterim.

Bahsi geçen hususların numaralı şekilde video halinde ektedir.

Konuyla ilgili destek ve yardımlarınızı beklemekteyim.

Not:Ayrıca İstikbal yetkilisi B**** Beye ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etmek isterim. Bütün süreçte desteklerini bizden esirgemedi. Konuyla ilgileniyor.

05 Ekim 2024 19:51

Erzincan İstikbal Karabulut Mobilyadan Mitra koltuk takımı ve Lena yatak odası takımı aldım. Ürünler 30 Haziran 2024 tarihinde satın alınmış olup, isteğim üzerine 04.10.2024 tarihinde teslim edilmiştir. Lena yatak odasının bazası yırtık. Diğer şikayetlere de bakarsak yatak odası takımı komple kusurlu. Ürün değişimi veya para iadesi talep ediyorum. Yeni düğün yapacağım ama eşyalarım hep kötü durumda, sıfır eşya aldık ama hepsi kusurlu İstikbal gibi kurumsal firmanın tarafıma yardımcı olmasını istiyorum.

Ek
05 Ekim 2024 11:24

Mitra Koltuk takımı ürünleri ile ilgili yaşadığım problemler aşağıdaki gibidir. - 1. Mitra koltuk takımı alt dikiş yerinde defo bulunmaktadır. - 2. Mitra koltuk takımı berjer altı sarkık durumda. - 3. Mitra konsolda çizik bulunmaktadır. - 4. Mitra konsolun kapakları düzgün kurulum yapılmamıştır. - 5. Mitra koltuk takımından bir tanesinin orta kısmında basıklık bulunmakta. - 6. Mitra koltuk takımı döşeme sıkıntısı.

Nakiye firma yetkilisi kontrol aşamasında tarafıma aşırı müdahalede bulunup, kontrol etmeme müsaade etmemiştir.

Nakliye ve montaj işleminden memnun olmadığımı açıkça belirtmek isterim.

Mobilyalar sıfır alınmış olup, konuyla ilgili destek ve yardımlarınızı beklemekteyim.

Not:Ayrıca İstikbal yetkilisi Burak Beye ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etmek ister. Bütün süreçte desteklerini bizden esirgemedi. Konuyla ilgileniyor.

05 Ekim 2024 12:00 (Şikayetten 2 dakika sonra)

12 Ekim 2024 09:48

Ne satın aldığım mağazadan ne de istikbalden bir dönüş almadım, İstikbal'i aramama rağmen şahsımı oyalayıp dönüş yapmadılar, pazartesi günü itibariyle yasal sürece başvuracağımı belirtmek isterim.

21 Ekim 2024 17:56

12 Kasım 2024 13:53

Süreçle ilgili hiçbir işlem yapılmamıştır. Sadece telefon görüşmeleriyle süreç oyalama moduyla ilerlemekte. Real hiçbir adım atılmamıştır.

Ahmet
Ahmet

Sorununuz çözüldü mü devam ediyor mu aynı bayiden aynı sorunları yaşıyorum

21 Ocak 2024 10:54
Burak sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 23:47

07 Haziran 2024 19:28