Yeditepe Vergi Dairesi KYK Borcu Nedeniyle Haksız Bloke Koydu

22 Mayıs 2024 11:32

Merhabalar,
Saygılarımla

22 Mayıs 2024 11:17

Merhabalar, KYK borcumu düzenli olarak ödemekteyim. Hali hazırda 7 taksit ödemem kalmış bulunmakta. Fakat vergi borcum nedeniyle banka hesabıma bloke getirilmiş İstanbul Yeditepe Vergi Dairesi tarafından. Öncesinde bir bildirimde bulunulmadan yapılması apayrı bir mağduriyet oluşturmakta iken benim düzenli ödemelerim olmasına rağmen nasıl haziran a kadar ödemem gerektiğini söyleyip banka hesabıma bloke getiriliyor anlayamıyorum. Şehir dışında olduğumdan vergi dairesine de gidemiyorum. Böyle bir mağdur durumdayken ve bana göre şu ana kadar bildiklerime göre yanlışlık yaptıklarından dolayı yani sırf bunun için gidip onlarla görüşmem mi gerekecek şehir değiştirip. Kısacası düzenli olarak taksitlerini ödediğim bir borçtan dolayı banka hesabıma bloke gelmesinden ve hadi geldi diyelim bu durumun önceden bildirilmemesinden dolayı şikayetçiyim. Tebligatlarımın tümünün, borcumun taksit vadelerinin ve vergi dairesi giriş ekranında görünen borcun son ödeme tarihinin ekran görüntüsü ektedir. Ayrıca hesaba gelen blokenin bankalar hesabımdaki görüntüsünü de ekte bildiriyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim Saygılarımla

12 Eylül 2024 09:12 (Şikayetten 3 ay sonra)

Mükelleflere haciz konulabilmesi için vadesi geçmiş borcun bulunması ve ilgili borcun takip işlemlerine başlanılıp ödeme emrine bağlanması gerekmektedir. Vadesi geçmiş borçlarınızdan dolayı tarafınıza haciz uygulanmıştır.

Onur
Onur
12 Aralık 2024 17:42

Araştırmadığınız ne kadar belli. Madem vadesi geçmiş neden vergi dairesi haczi kaldırdı. Gidin araştırın sonra buraya yazın

Ödeme Yapılmasına Rağmen Kaldırılmayan Hesap Blokesi

03 Ekim 2024 12:12