Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

Okan Üniversitesi Hastanesi Lazer Epilasyonunda Yetersiz Sonuç Ve Yüksek Fiyatlar

17 Ekim 2024 22:28

3 seneye yakındır Okan Üniversitesi Hastanesi Acıbadem şubesine gidiyorum. Lazere her paket sattıklarında %80'lik, %90'lik sonuç vaat ediyorlar.

Paket bitiminde bir daha paket aldırıyorlar ve fiyatlar yüksek. Tüylerimde azalma var fakat vaat ettikleri sonucu hiçbir zaman alamadım. Bu sefer de hormonal öyle böyle diyorlar. Daha uygundan yardımcı olacaklarına daha yüksek meblağ çıkartıyorlar.

Ya bu vaadi vermeyeceksiniz ya da uygundan yardımcı olmaları lazım. Memnuniyetsizliğimi dile getirdiğim halde 'hormonlarınızda sorun vardır' diyorlar. Bunu paketi satmadan önce neden insanlardan hormon testi istenmiyor?

22 Ekim 2024 14:29

22 Ekim 14:27 Okan Üniversitesi Hastanesi Acıbadem şubesi lazere gittim. Bana 3-4 kere paket aldırdılar her pakette % 80 lik sonuç vaat ettiler azalma oldu kıl köklerimde ama vaat ettikleri sonucu alamadığımı söylediğim halde tekrardan yeni paket satmaya çalışıp hormonlarınızda sorun vardır dediler. Bunu paketi satmadan önce söyleyip hormon testi istemiyorlar ama yeni paket istediğimi ama memnuniyetsizliğimi de dile getirerek söyledim bana oldukça yüksek fiyat verdiler bu ikinci şikayetim hala tarafıma geri dönüş sağlanmadı. Mağduriyetimi giderene kadar her yere şikayette bulunacağım CİMER'e de hemen hemen bu hastaneye sadece lazere 30 bin harcadım hala bitmedi

22 Ekim 2024 14:27

Kardelen
Kardelen
22 Ekim 2024 14:32

Hiçbir gelişme çözüm sunmadılar

Bülent sonucu yetersiz buldu

Okan Üniversitesi Hastanesi'nde MR Sonuçlarının Sürekli Gecikmesi Ve İletişim Sorunları

10 Mayıs 2025 16:31
Esra sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 19:42