Okan Üniversitesi Hastanesi Acibadem Şubesi Kapanıyor

10 Mayıs 2023 19:17

2,5 yıldır Okan Üniversitesi Hastanesi Acıbadem şubesinde lazer yaptırıyorum. 1 yıllık sürem dolmaya yakın fiyatların güncelleneceğini, tekrar paketleri yenileyelim diye bize paketleri yeniletip, daha 4 seansımız içeride varken Acıbadem şubeyi kapatacaklarını ve sizinle anlaşamadıklarını belirttiler. İnsanları nasıl daha önceden paketlerini aldırıp da bitmeden 'hadi kapatıyoruz' yapıyorsunuz?

Ümraniye'den tuzlaya insanlar nasıl lazer için gelecekler? Bir de dalga geçer gibi kalkmış bize para iadesi yaparız kalan haklar için diyorsunuz. Ben bir yıl önce kendimi zorlayıp çıkartıp vermişim 5000 TL, şimdi bana kalan haktan 2000-2500 TL ancak vereceksiniz. Onlarla başka yere git yaptır mı diyorsunuz. Nasıl bir kurumsallık sizinki? Arıyorum, mahkemeye başvuracağım. Yetkili ile görüşmek istiyorum.

Diyorum, not bırakmama rağmen dönüş yapılmıyor. Ben kendi haklarımı Acıbadem'de almaya devam etmek istiyorum. İnsanların parasını 1 yıl önceden kampanya var diye alıp da sonrasında 'kapatıyoruz hadi' Ümraniye'den Tuzla'ya yapamazsınız. O para 1 yılda çöp oldu. Gerekli üst mercilere başvuru yapacağım, karşıma bir muhatap almak istiyorum. Dönüş bekliyorum.

Bahadir sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2025 17:18
sigorta-islemlerinde-surekli-sorun-ve-faturalarin-yanlis-yansitilmasi-1.pdf
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Uzman Yokluğu Ve Son Dakika Ücret Bildirimi Nedeniyle Yaşadığım Mağduriyet

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi Acil Serviste Çekilen 40.000 TL Ücretin Hemen İadesi Gerekiyor