Merve sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 13:21

Gedik Üniversitesi Sürekli Egitim Merkezinden kurs aldık. Fiziki sertifikalar için ekstra bir ton para verdik. Defalarca da bu belgenin apostil alabilmesi için ıslak imza, kaşe, mühür istediğimizi söyledik, zaten tüm sertifikalarımız bu şekilde diye cevap verdiler. Mesajın ekran görüntüsünü de buraya koyacağım. Bu şekilde olmuyor diye de söyleyen de olmadı. Simdi gönderdikleri belgelerde ıslak imza, mühür, kaşe bulunmamaktadır. Bu fakülteden alınan kurslara apostil yapılamadığı için yurt dışında kullanılamıyor. Kurs alırken bunu göz önünde bulundurmalısınız. Biz de rektör beyin imza ve kaşesini rica edeceğiz, kendisi atmazsa Emeğimiz, paramız çöpe gitti. Hala taksitini ödediğimiz kursu görebilirsiniz.

26 Kasım 2024 13:07
istanbul-gedik-universitesi-sikayeti-1.jpg

Burada benim mesajıma karşılık verdikleri cevabı görebilirsiniz. Siz buradan ne anlarsınız?

26 Kasım 2024 13:28
gedik-universitesinden-aldigimiz-kurs-belgeleri-sorunu-1.jpg

Bu sertifikadaki imza, kurum mührü ıslak mı? Rektör beyin mührü de yok. Madem yapılmayacak bana mesajlarda bu bilgi verilecekti bütün sertifikalarımız bu şekilde diye cevap verilmeyecekti. Buradan kurs almamalısınız.

26 Kasım 2024 13:39 (Şikayetten 17 dakika sonra)
26 Kasım 2024 13:49

O halde zaten tüm sertifikalarımız bu şekilde diye cevap verilmeyecekti. Bu isteğiniz gerçekleşmeyecek denilecekti. Bu mesajı yazan sürekli eğitim çalışanınız ben değilim. Gedik üniversitesinden kurs alacak arkadaşlar kendi yazdıkları cevabı beklediğimizde suçlu gibi gösterilmeye çalıştığımızı okuyabilirler!

26 Kasım 2024 13:54

ABC ye d eklemiyorum zaten mühür imzası olan rektör beyin ve kurumunuzun ıslak imza ve kaşesini rca ediyorum. Kaldı ki sizin çalışanınız zaten tüm sertifikalarımız bu şekilde yazdığı için yazdığının gereğini bekliyorum haliyle. Kurs düşünen arkadaşlar lütfen okusun, zaten sürekli eğitim merkezi ile ilgili onlarca şikayet var firmaya giden! Size iyi günler

26 Kasım 2024 14:17
26 Kasım 2024 14:31

Evet kursu alacak arkadaşlar dikkatlice okusunlar ibareleri, hatta bir Türkçe öğretmenine zaten tüm sertifikalarımız bu şekilde mesajını tekrar okutup ne anladığını sorsunlar. Hatta üniversiteler kurslarının altına bu belgelere kesinlikle ıslak imza verilmeyecektir ibaresi koysunlar ki kimse sonradan bizim gibi eli boş dönmesin. İyi ki mesajda konuşulmuş da bu konu yalan söyler pozisyonuna düşmemişim. Lütfen daha fazla cevap yazılmasın. İyi günler.

09 Aralık 2024 16:54
Yanıltıcı Eğitim Programı Ve Sertifika Ücreti
Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 10:37
İstanbul Gedik Üniversitesi Sertifika Programları Gerçeği
Denizhan sonuçtan hiç memnun değil

Gedik Üniversitesi'nde Mezuniyet Engeli

27 Aralık 2024 04:56