15 Mart 2024 02:2610.178

27 Mart 2024 21:50

Gedik Üniversitesi sürekli eğitim merkezi kanalı ile 11-14 Temmuz 2019 da yüksekte çalışma eğitici eğitimi aldım. Sınava girdim bunun sonucunda aşağıdaki görselindeki sertifika tarafıma verildi. Sertifikam e devlette gözükmediği gibi https://tomersorgulama.gedik.edu.tr/ web adresinde sorgulama yaptım. Aşağıdaki görselde olduğu gibi sertifika orijinal değildir ibaresi çıkıyor. Gedik Üniversitesi sürekli eğitim merkezini defalarca aradım. Her defasında sistemde sorun var biz size döneceğiz. Diyerek haftalar geçti fakat bir çözüm bulunmadı. Konu ile ilgili acil çözüm bulunmasını rica ederim.

Eki aç
18 Mart 2024 17:54 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, TOMER ile görselini eklediğiniz belge çok ayrı alanlar, TOMER= Türkçe Öğretim Merkezi Konuyla ilgili üniversitemizin hattına ulaşmanız gerekmektedir, TOMER sitemizden sorgu zaten yapılamaz bu belge için.

İstanbul Gedik Üniversitesi Sertifika Alamadım

Gedik üniversitesinden İngilizce sertifikası aldım. Parasını ödeyip sınavı geçtiğim halde ne sistemde ne de e devlette s...