İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Saygısız Ve Kaba Doktor Deneyimi

17 Ekim 2024 19:56

17/10/24 saat 13.10'da İstanbul eğitim araştırma Hastanesi (ek kampüs Zeytinburnu) süleymaniye kadın doğum Hastanesi kadın doğum doktoru ******randevum vardı. 21 haftalık hamileyim ve ülseratif kolit hastasıyım. Muayene odasına girdiğimde başladı. Her şey, suratıma bakmayan doktor sadece bağırarak konuşuyor ve çok kaba davranıyor. Ben hayatımda bu kadar işini yapmaya aciz, bu kadar saygısız bir doktorla hiç denk gelmedim. Muayenemi yaparken ultrasonla karnıma vurdu defalarca. Hakaret ederek, bağırarak, sanki bir hayvan güdüyormuş gibi saygısızca yönlendirerek 5 dakikalık muayenemi beni sadece strese sokarak bitirdi. Kan sonuçlarıma bile bakmadı. Ben ülseratif kolit hastasıyım, günün kalan kısmında strese bağlı kanamam başladı ve atak geçirdim. Belli ki zorla çalıştırılıyor ve insanlardan sinirini çıkartıyor. Bu doktorun beni doğuma aldığını düşünemiyorum. Ben t. C. Vatandaşıyım, kendi devletimin hastanesinden faydalanamayacak mıyım?

Nurcin
Nurcin

Doktorun adı nedir geçmiş olsun

Efnan
Efnan

Bu hastanede tüm doktorlar bu şekilde sanırım. Özelde olsalar nasıl davranacaklarını şaşırırlar devlet olunca sanki bedava çalışıyorlar hayrına yapan bile bunlar gibi davranmaz. Bugün Perinatoloji randevum vardı doktor demediğini bırakmadı riskli gebelik durumu olan bir hastaya bu şekilde davranılması doğru mu ya biz T. C. Vatandaşlarını soğuttular devlet hastanelerinden

Perihan
Perihan

Doktorun adı neydi ona göre bende randevu alacağım

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Doktorun Saygısız Ve Kaba Davranışı

04 Mart 2025 12:18