Alina sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 04:20

Yaklaşık bir buçuk yıldır bel fıtığı tanısı konuldu ve fizik tedavi gördüm, ancak son bir buçuk aydır çok ağrılarım var. Samatya Hastanesi'nde Sayın E*** A*****'a muayene oldum ve emar istendi. 14 Aralık'ta çekilen emarın sonucu sisteme düştüğü anda tekrar randevu aldım ve kendisine gittim. Gitmez olaydım. Bir odada iki doktor ve iki hasta aynı anda konuşurken beni muayene etti. Yani lafın gelişi, sadece sisteme baktı ama o kişi doktor değildi, eminim. 'Bana sonuçlar temiz, bahsettiğiniz ağrıların bir açıklaması yok' dedi. Ben de şok oldum, 'Nasıl yani, benim hiçbir şeyim yok da ağrım var mı?' dedim. Kendisine bel fıtığım olduğunu söyledim. 'Yok, ne fıtığı, hiçbir şeyiniz yok, sonuçlar temiz' dedi ve beni gönderdi. Benim özel bir hastaneye gitme durumum yok, olsa çoktan giderdim. Ayakta durabilmek için ağrı kesici ve merhem ile idare ediyorum, ne yapacağımı şaşırdım, nereye gideceğimi bilemiyorum. Bunun bir açıklaması olmalı. Doktordan randevu alıyoruz ama karşımıza kimin çıkacağı belli değil. Tanı konulmuş bir hastaya 'Hiçbir şeyiniz yok' denmesi beni şok etti. Sistemde görünüyor ama kime ne anlatacağız? Derdime çare bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Bakırköy Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde Yaşadığım Sorunlar

15 Haziran 2023 13:28
Fatih sonucu yetersiz buldu

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Sinir Cerrahi Bezdirdi

23 Ocak 2024 21:04

Hastanede İlgisizlik Ve Bilgi Eksikliği Mağduriyeti