Gülay sonucu yetersiz buldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Köpekler Dışarı Çıkamıyoruz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Köpekler Dışarı Çıkamıyoruz
07 Eylül 2024 03:35

İyi akşamlar. Gaziosmanpaşa Pazariçi semtinde oturuyorum. Yeni yol, Ş***** M*** ve diğer sokaklar, Silahtarağa'ya inen minibüslerin gittiği yol istikameti olmak üzere tüm ara sokaklarda çok sayıda köpek bulunmaktadır ve bu köpekler gündüzleri insanlara saldırıyor. Sabah işe giden insanların önüne çıkıp saldırıyorlar. Akşam saatlerinde çocuklu kadınların üstüne sıçrıyor ve ısırma seviyesine geliyorlar. Şikayetlerimize rağmen herhangi bir işlem yapılmadı. Telefonlarımız dahil olmak üzere Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne yakışan bir davranış olmadığını düşünüyorum. Çok duyarsız kalınıyor. İlla ki bizlerin canlarının yanması mı lazım, çocuklarımızı köpekler parçalaması mı lazım ki sizlerin duyarlı olması için? Ben bir mahalle sakini olarak, insan olarak, bir anne olarak sizden rica ediyorum. Lütfen gerekli önlemler alınsın. Okullar başladı. Onca çocuk sokağa çıkacak, karanlıkta gidecek, akşamları karanlıkta dönmek zorunda kalacak. Lütfen duyarlı olalım, belediye olarak da yakışanı yapın. Gerekirse tüm semt olarak toplanıp belediyeye gelmek zorunda kalınacak. Biz de bir hayvanseveriz ama kusura bakmasın kimse, çocuklarımız canlarımız daha önemli.

10 Eylül 2024 14:23 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-62546407912 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

23 Ağustos 2024 08:24

04 Haziran 2024 02:21
İrem sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 19:30

15 Temmuz 2023 05:22