Begümnur sonuçtan çok memnun

İSKİ Su Aboneliği Sözleşmem Benden Habersiz İptal Edilmiştir.

21 Mayıs 2024 10:23
Begümnur'un Teşekkür Mesajı
“Çalıştığımdan dolayı telefonlarınıza dönemedim. Fakat sonrasında problemin çözüldüğüne dair ilettiğiniz mesaj için teşekkür ederim özellikle de yaşadığım iletişim mağduriyeti hakkında bulunduğunuz uyarıdan dolayı ayrıca teşekkür ederim. Problem ile ilgilenildi ve mağduriyet giderildi.”

İSKİ su aboneliğim borcum bulunmamasına rağmen benden habersiz iptal edilmiş ve sözleşmeniz iptal edilmiştir şeklinde bir mesaj atılmıştır. Bu konuda bir başvurum bulunmamasına rağmen iptal işlemi gerçekleşmiştir. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde kendi hatalarından kaynaklı olduğunu iletmişlerdir fakat sonrasında aradığımda maalesef ulaşamadım.

21 Mayıs 2024 12:05

Israrla aramalarım sonucunda ilgili kişilere ulaştım fakat kendilerinden gayet resmi bir şekilde bilgi almak istediğimde bana "sen" dili ile dalga geçer gibi bir üslup ile dönüş yaptılar. Aboneliği üzerinde olan kişi yoğun çalıştığından dolayı telefonlara dönüş yapamadı, ben işlem yapmak için değil bilgi almak için aradığımda ise ters bir şekilde abone sahibinin dönüş yapmadığını ilettiler. Açıkçası kendisinin iş yoğunluğundan dolayı konu hakkında ben bilgi almak istemiştim. Bizden habersiz bir şekilde aboneliğimiz başka birisinin üzerine geçirilmiş ve ilerleyen süreçte bu bizim için problem olacak diye ilettiğimizde ise " yoo olmayacak sen yine suyunu kullanmaya devam edeceksin" şeklinde bir geri dönüş aldım. Başka bir kişinin üzerinde olan su aboneliğimi açık açık kaçak olarak kullanabileceğimi bana iletmişlerdir. Bilgilerinize.

21 Mayıs 2024 12:42

İSKİ su abonelik sözleşmesi, sözlü veya yazılı beyan alınmadan başka bir kişinin üzerine geçirilmiştir. Bu durumu bize açıkça ifade etmişlerdir. Daha önce farklı bir şehirde abonelik isim değişikliği işlemlerini ben de gerçekleştirdim, ancak bu işlemler sırasında her iki tarafın da kayıt altında olacak şekilde sözlü beyanları alınmıştır. Şu anda ise sözleşmede imzası bulunan kişiye danışılmadan dahi sözleşme farklı bir kişiye aktarılmıştır.

21 Mayıs 2024 16:53 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-60601228429 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, 1-60601228429 numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

30 Mayıs 2024 14:40

Şeyma sonuçtan çok memnun

03 Eylül 2024 22:33
"Sorun kısa sürede çözüldü teşekkürler"

29 Ağustos 2024 10:38
Erhan sonuçtan çok memnun

10 Haziran 2025 15:04
"Aboneliğimin tekrar aktifleştiği mesajı geldi ilgileriniz için teşekkürler."

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri