Büşra sonuçtan hiç memnun değil

İlgisiz Ve Saygısız Danışma Personeli

22 Kasım 2024 17:08

İBB Psikolojik Danışmanlık Merkezi Güneşli şubesinden hizmet alıyorum. Her defasında şikayet etmeme rağmen, oradaki danışmadaki bayanın tavrı ve üslubu değişmiyor. Gittiğimde sürekli başkalarıyla telefonda gülerek muhabbet edip dedikodu yapıyor. Bir şey söylediğinizde yüzünüze bakmadan konuşmaya ve gülmeye devam ediyor. 'Açıyorum kaydınızı, bekleyeceksiniz zaten' deyip ukalaca tavırları hiç hoş değil. Kamera konulmalı veya denetlenmek için biri gönderilmeli. Bu, 4. şikayetim ve kadın yine aynı, değişen bir şey yok.

22 Kasım 2024 18:07 (Şikayetten 58 dakika sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-63854664696 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile takip edebilirsiniz.

Numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

21 Ağustos 2023 22:09
Merve sonuçtan memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Psikolojik Danışmanlık Merkezinde Yaşanan Olumsuz Görüşme Deneyimi

27 Kasım 2023 18:04
Tuana sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 14:43
Sude sonucu yetersiz buldu