Furkan sonuçtan çok memnun

İBB Sosyal Yardım Kuponu Telefonuma SMS Ne Zaman Gelir

08 Aralık 2023 10:29
Furkan'ın Teşekkür Mesajı
“Öğleden sonra kupon SMS geldi çok teşekkür ederim”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal yardım başvurum sonucunda bana sosyal dayanışma kuponu çıktı. Kuponu getiren görevliler, telefonuma 7 ile 10 gün arasında bir SMS geldiği takdirde paramı bankadan çekebileceğimi söylediler. Ancak hala bir ses yok. 153'ü aradığımda konuyla ilgili herhangi bir açıklama da vermediler. Telefon numaram güncel. Böyle bir şeyin gerçeklik payı var mı? Yardım alabileceğim konuyu nereden takip edebilirim? Çok ihtiyacım var, teşekkürler şimdiden.

11 Aralık 2023 10:34 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-59084783850 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

11 Aralık 2023 11:16

Teşekkürler

Değerli vatandaşımız, 1-59084783850 numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

04 Ocak 2024 17:57

Öğleden sonra kupon SMS geldi çok teşekkür ederim

Derya
Derya

Merhaba sevgili İBB büyükşehirbelediyesi mağdur zor durumda geliri olmayan bir vatandaş bayram geldi 4çocuk var kiradayım bana yardımcı olursanız sevinirim muhtacım yardım edin

Sibel
Sibel

İbb kuponum var ama mesaj halen gelmedi ve parayı çekemiyorum lütfen yardımcı olun

Meryem

İstanbul büyükşehir Belediyesi'nden geldiler 2000 TL kupon getirdiler mesaj geldikten sonra parayı çekebilirsiniz dediler hala mesaj gelmedi ve benim bu parayı çok ihtiyacım var çocuklarıma bot mont için kullanacaktım

Meryem

İBB yardım kuponu telefonuma 3 gün oldu mesaj gelmedi Allah rızası için süreci hızlandırır mısınız Bu parayla çocuklarıma ayakkabı mont alacağım

Melek sonuçtan çok memnun

01 Şubat 2024 20:23
"Her şey için çok teşekkürler ederim"
Büşra sonuçtan çok memnun

28 Aralık 2023 07:20