İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Çalışması

24 Temmuz 2023 21:30
Ozan
Ozan
23 Temmuz 2023 08:46

Bu nedir kardeşim ya sabaha kadar yol çalışmasından uyuyamıyoruz çocuk evde hasta dinlenmesi lazım sesler bizi uyutmuyor bizzat kendim market işletiyorum 4 gündür uykumu alamıyorum mahalle olarak şikayetçiyiz biraz mantıklı işler yapın gece millete iş yaptırmazsınız ama kendinize geldi mi milleti düşünmezsiniz İBB belediyesinden şikayetçiyim yer çekmece Avcılar arası olan yan yol herşeyinizden şikayetçiyim işe soktuğunuz çöpçülerden tutun herşeyinize kadar bize kattığınız bir şey yok zarardan sesten başka bu ses bu akşamda olursa binaca inip işçileri çalıştıran adam değildir

25 Temmuz 2023 12:35 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-57639117949 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Paketi Kapsamında Verilen Yatağın Göbek Parçası Kırıldı!

10 Ocak 13:26
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Gece Yarısı Çöp Toplama Gürültüsü Mahalleyi Uykusuz Bırakıyor

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bursunda Geciken İkinci Taksit Ve Açık Bilgilendirme Eksikliği

28 Şubat 02:30

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri