Gencay sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi T1 Tramvay Yıllardır Çözülmeyen Koku, Kir Ve Havalandırma Sorunu

11 Kasım 2023 07:40

T1 Tramvay hattı dayanılmayacak derecede pis kokuyor. Koltukların üstü çamur gibi simsiyah oturmaya midem bulanıyor. Havalandırması yetersiz yazı geçtim kışın bile nefes almakta güçlük çekiyoruz. Yazın fenalaşanı bile gördüm havasızlıktan. Bu pis koku, koltukların kirliliği ve havalandırma konusunda acilen bir şeyler yapılması gerekiyor. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

13 Kasım 2023 16:06 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-58915422681 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Gencay
Gencay
21 Kasım 2023 17:30

Başvurum sonuçlanmış koltuklar anlık olarak kirleniyor vs ama anlık bir kirlenme değil. Kaç yıldır kullanıyorum bir tane koltuğu temiz değil. Kokuda koltuklardan kaynaklı. İBB Çözüm üretmiyor. Tramvay koltuklarının kumaşının olduğu gibi değişmesi lazım. Kokudan işe okula gidemiyoruz.

Esra sonuçtan çok memnun

29 Ekim 2023 12:41