Sema sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sedep Uygulaması Yardım Başvurusu

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sedep Uygulaması Yardım Başvurusu
22 Ocak 2024 20:53

İstanbul büyükşehir Belediyesi sedep uygulaması üzerinden başvuru yapmıştım. 6 7 ay hiçbir gelen giden olmadı ve başvurduğumuz şey yardım başvurusu zor durumdayız. Hamileyim artık doğum evresine geldim en son aralık ayının başında buradan bir şikayet başvurusu yaptım başvurudan sonra iletişime geçip ev ziyaretinde bulundular ancak ev ziyaretinin üzerinden şimdi de 2 ay geçti uygulamadan bakıyoruz evrak teslim değerlendirmede görünüyor 153'ü arayıp bilgi almak istiyoruz bilgi veremiyorlar bildiğimizin dışında. Artık bugün yarın diye gün sayıyorum doğuma yeni doğan destek paketi yok ortada geçim Sofra destek başvurusunu da aynı anda yaptık o da aynı durumda yaşadığımız zorluğu biz biliyor yaşıyoruz buradan gelişmeleri aktaracağım sosyal medya hesaplarımızdan anne bebek sayfalarımızdan da süreci aktaracağız takip edebilirsiniz.

23 Ocak 2024 08:06 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-59362310123 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, 1-59362310123 numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Sema
Sema
29 Ocak 2024 23:05

Gelişme şu şekilde olmuş başvurularımız değerlendirme aşamasında olup sonuç SMS ile bilgi verilecekmiş biz zor durumdayken 1 seneye yakındır bizi değerlendiriyorsunuz bizi mağdur ediyorsunuz değerlendirme karşılıklı olacak günü geldiğinde

Leyla
Leyla

Merhaba üç çocuğum var ikisi öğrenci 4. Çocuğuma hamileyim eşim tek çalışıyor maddi olarak çok sıkıntıdayız çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılayamıyorum devletten hiçbir yardım alamıyorum kiradayım geçinmek çok zor

Bahtiyar sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2025 14:29
Sema sonuçtan hiç memnun değil