İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sedep Başvuru İptal Etmek İstiyorum

Betay
11 Mart 2024 14:44655

Başvuru iptal talebinde bulunmak istiyorum. Sedep başvurusu yapıldı fakat iptal iptal etmek istiyorum bu konu hakkında yardımcı olursanız başvurumu iptal eder misiniz rica ediyorum yardımcı olur musunuz ben sistemden iptal işlemi yapamıyorum.

13 Mart 2024 15:31 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, "Konu hakkında işlem yapılabilmesi için detay bilgilere ihtiyaç bulunmaktadır tarafınız arandı fakat ulaşım sağlanamadı. Çözüm Merkezi hattımızı aramanız ya da e-posta başvurunuzu yenilemeniz halinde konu incelenecek ve tarafınıza bilgi verilecektir."

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sedep Başvurumun İptal Edilmesini İstiyorum

Çiğdem
25 Mart 2024 15:261.724

Sedep Sofra yardımı başvurumu iptal misiniz. Yeni dogan yardımı yerine Sofra yardımı yapılmıştır. Sistemden iptal edemiy...

1 Yorum

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yanlış Başvuru Yaptım İptal Edilmesini Rica Ediyorum Teşekkürler

17 Mart 2024 01:29664

Kolay gelsin, iyi çalışmalar. Şikayet başvurusu yaptım ancak iptal etmek istiyorum. İptal edemiyorum. Başvuru iptalini n...

Tümünü Gör
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tarafından Gönderilen Park Yatak Alt Mekanizması Kırık!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Tarafından Gönderilen Park Yatak Alt Mekanizması Kırık!

Hakan
İBB Halk Süt Bozuk Çıktı!

İBB Halk SütBozuk Çıktı!

Kemal
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beşik Kırık Çıktı

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Beşik Kırık Çıktı

Halime
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yardım Desteği Kesildi!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Yardım Desteği Kesildi!

Serap
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımım Kesildi!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımım Kesildi!

Hakan
İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Sosyal Yardımı Kesti!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi  Sosyal Yardımı Kesti!

Öne ÇıkanKonular

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri