Gülcan sonuçtan çok memnun

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenyurt Pınar Mahallesindeki Sorunlar

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenyurt Pınar Mahallesindeki Sorunlar
24 Ağustos 2023 20:17
Gülcan'ın Teşekkür Mesajı
“Merhaba şikayetime hızlı şekilde dönüş sağlandı. Çöpler daha sık alınmaya başlandı. Bahsettiğim metruh binanın yıkımı yapıldı. İlgili birimlere çok teşekkür ederim.”

Ben Esenyurt Pınar Mahallesinde 1282. Sokakta oturuyorum. Şikayetim, mahallenin çöp ve pislik sorunudur. Ayrıca evimin karşısındaki binada yaşayan uyuşturucu bağımlıları ve tinerciler nedeniyle balkona çıkamıyoruz ve sürekli göz göze geliyoruz. Mahallenin sorunlarını çözmek için seçilen muhtarlardan hizmet bekliyoruz. Sadece evraklara mühür basmaları için değil, gerçek bir hizmet istiyoruz.

25 Ağustos 2023 11:24 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-58050027692 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Gülcan
Gülcan