Serkan sonuçtan çok memnun

22 Temmuz 2024 11:40

Merhabalar, ben Sultangazi ilçesinde Cebeci Mahallesi'nde oturan bir vatandaşım. Burada yıllar önce var olan ve halen de devam eden bir sorundan şikayetçi ve rahatsızım. Olduğumuz mahallede, Cebeci Mahallesi'nde taş ocakları bulunmakta. Biz insan gibi burada bir hayat yaşayamıyoruz. Ne camları açabiliyoruz ne de sokağa çıkabiliyoruz. Yanı başımızda park var, inan ki parka gidip ailecek oturup çay bile içemiyoruz. Bu konuda kimin kapısını çaldıysak hepsi bize kapıyı kapattı. Çareyi sizde bulacağız artık, insan gibi sadece yaşamak istiyoruz. Şehrin göbeğinde taş ocağı olur mu? Sizlere soruyorum. Sizin evinizin yakınında ya da çalışma ofisinizin olduğu yerde taş ocağı olsaydı kabul eder miydiniz? Tabii ki de kabul etmezdiniz, bunu herkes de biliyor. Sorunumuzun çözülmesini istiyoruz. Sayın E**** İ******* ağabey, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı seçilmeden önce olaya el atacağını söylemişti. Ben kimseyi yadırgamak istemiyorum. Benim haddim de değil. Ama biz buradaki halk olarak taş ocağından memnun değiliz. Buradaki taş ocaklarının kaldırılmasını istiyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerden bir çözüm bekliyoruz. Lütfen ve lütfen sizler de bize kapınızı kapatmayın. Yardımcı olun.

23 Temmuz 2024 15:42 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

31 Ağustos 2024 12:59
Melek sonuçtan çok memnun

23 Temmuz 2024 14:58
Uğur sonuçtan çok memnun

03 Ekim 2023 19:58
"İlgili belediye Şişli belediyesine şikayetim iletilmiş. Şişli Belediyesi ile iletişim halindeyiz. Teşekkürler"
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sokaktaki Parkların İşgali, Dubaların Kaldırılması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri