İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bakımsız Mezarlıklar Hakkında

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bakımsız Mezarlıklar Hakkında
29 Temmuz 2024 12:29

Güngören Mezarlıklar Müdürlüğünün yetkilisine,
merhum babam a*** k****** Köyiçi mezarlığında yatmaktadır. 25.07.2024 tarihinde geldiğimizde güvenlik tarafından bakım çalışması yapıldığı belirtilmiştir. Fakat biz her hafta gidip bakımını yapmaktayım. Üzerindeki çiçeklerin sökülmesi atılması bizi çok üzdü. Size video ve resim gönderiyorum hoparlör 1 senedir çalışmıyor bunun içinde size yazmıştım lütfen yeterince bakımsız bir de bakım yaparken mahvetmesinler.
Bilgilerinize araz ederim.

31 Temmuz 2024 15:44 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-61835746913 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

04 Kasım 2023 00:56

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ümraniye Kocatepe Mezarlığı Anadolu 1. Bölge Müdür Yardımcılığı

09 Ekim 2023 21:29

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri