İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Aşırı Yüksek Gelen Su Faturasından Şikayetçiyim!

10 Temmuz 2024 16:33
09 Temmuz 2024 21:26

Geçen ay 596 TL bir önceki ay 472 TL ödediğim su faturam bu ay 1059 TL geldi. Sebebi nedir? İkamet ettiğim evimde 4 kişi yaşıyoruz. Lütfen bir açıklama istiyorum. Sizde elektrik zammına paralel mi zam yaptınız!? Atık su bedeli hani iptal edilmişti?

10 Temmuz 2024 12:56

Önceki aylara ait su tüketim oranlarım 25 m^3 civarı ama bu faturada 40 günlük düzenlendiğinden 28 m^3 olarak ölçülmüş. Fiyat artışı mı oldu, olduysa bile %100 mü yapıldı haberimiz olmadı?

11 Temmuz 2024 13:42 (Şikayetten 21 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz ile ilgili süreç devam etmektedir. En kısa sürede dönüş sağlayacağız.

24 Temmuz 2024 13:20

Merhaba, süreçle ilgili bilgilendirme yapabilir misiniz? Faturayı şu an itibari otomatik ödedim ama sizden hala ses seda yok! Bu arada 153 numaralı hattınızdan arandım ve şikayetim hakkında geri bildirim anketini cevaplamamı istediler! Şikayet konusunda hala net bir cevap oluşturulmamış iken neden bu numaradan arandım anlamakta zorlanıyorum!

Değerli vatandaşımız, 1-61440559561 numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Yanlış Sayaç Okuması Sonucu Aşırı Su Faturasına İade Talebi

17 Mayıs 16:17
yanlis-sayac-okumasi-sonucu-asiri-su-faturasina-iade-talebi-1.jpg
Fadime sonuçtan hiç memnun değil

İSKİ Faturamda Çifte Ücret Ve Online Site Erişimsizliği

24 Nisan 17:04
iski-faturamda-cifte-ucret-ve-online-site-erisimsizligi-1.jpg
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

İSKİ Gaziosmanpaşa Güvence Bedeli İadesi Gecikiyor, Ödeme Bekleniyor

15 Mayıs 00:04