Güney sonuçtan hiç memnun değil

İBB Görevi Suistimal Ediyor

05 Temmuz 2024 22:18

Tevfikbey Mahallesi Süreyya Sokak Küçükçekmece adresinde ikamet ediyorum. İlçe Belediyesi, İBB, Sağlık Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı gibi kurumlara şikayet etmediğimiz yer kalmadı. Özel Rumeli Hastanesi adlı, insan sağlığını hiçe sayan ve tek derdi kendi çıkarları olan bir hastanenin havalandırma sistemi görünümlü kompresörünün çıkardığı ses hakkında şikayetçiyiz. 30 günlük mücadelenin ve bu ses şikayetinin nihai çözüm yetkilisinin İBB olduğunun kesinleşmesinin ardından, bir iki defa aranıp bir defa da yerinde tespite personel göndermesi dışında hiçbir yaptırım uygulanmadı. Burada danışıklı dövüş durumu görünüyor. Kimsenin bu hastaneye gücü yetmiyor ya da hastanenin başka yöntemleri devreye giriyor ve biz akıl sağlığımızı yitirmenin eşiğindeyiz. 24 saat işkence gibi sese maruz kalıyoruz. İBB ya bu sorunu çözer ya da biz vatandaşlar olarak kendi imkanlarımızla bu sesi durduracağız. İBB'yi bizleri başından savmak, sanki yetkili başkası gibi cevaplar yazmak yerine kanunu uygulamaya davet ediyoruz. Bu son uyarımızdır. İBB'de namuslu insanlar varsa gelir bunu çözer.

08 Temmuz 2024 15:21 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz ile ilgili süreç devam etmektedir. En kısa sürede dönüş sağlayacağız.

Değerli vatandaşımız, 1-60910676158 numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Güney
Güney
30 Temmuz 2024 13:34

Sokaktan onlarca şikayete rağmen ilgili firmaya para cezası kesildiğine dair mesaj aldık. Ama koca hastaneye kesilen ceza 70.000 TL. Sorun çözüldü mü? Aksine daha da şiddetli şekilde devam ediyor. Adamlar nasıl olsa parasıyla değil mi mantığıyla hepimizi rahatsız etmeye tam gaz devam ediyor. Bizim talebimiz ceza kesip gidilmesi değil bu sesi durdurmalariydi. Maalesef çözüm olmadı

Nur
Nur

Maalesef herkes birbirini kayırıyor aynı sorun bizde de var maalesef 1 senedir bu durum için etmediğimiz yer kalmadı ama maalesef umursanmıyor gene üzülen halk veya gücü olmayana oluyor umarım böyle insanları rahatsız edenler bir gün daha kötülerini yaşar. En akıl almaz olayda mahalle arasına hastane yapılmasına izin verilmesi saçmalık

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2025 08:34
İSKİ Ana Şebeke Borusu Patladı İki Gündür Çözüm Yok
Murat sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 21:49

29 Ağustos 2025 17:42