İstanbul Beykent Üniversitesi Beykent Üniversitesi Hastanesi Yanlışlıkla Sağlam Dişi Söktü

13 Eylül 2024 19:4523.116
Selçuk'un Teşekkür Mesajı
Bu sorunu yaşadıktan sonra hastane yetkilileri çok ilgili davrandılar. Mağduriyetimizi giderdiler. Tüm süreçte yanımızda oldular. Teşekkürler.

Merhaba Sayın Yetkili; 13.09.2024

Beykent Üniversitesi Ağız Diş Hastanesinin protez bölümünde görev yapan profesör doktor B***** K****'den şikayetçiyim. Annemin dişlerini porselen kaplama ve protez olarak planlama yaptı. Bugün provasını yaparken sabit olarak tuttuğu 2 dişten birini protezi çıkarırken yanlışlıkla söktü. Üst protezi çok zor bir şekilde çıkarırken sağlam dişi çekmiş oldu. Ve bu işlemi anestezi olmadan yaptığı için hastanın canı çok şiddetli yandı. Beykent Üniversitesi Hastanesi olduğu için çok güvenmiştik ancak profesörün bu kadar amatör bir hata yapmış olması bizi son derece huzursuz etti. Ayrıca hastaneye ve en iyi sayılan doktorlarına dahi artık hiç güvenimiz kalmadı. Hastaneyi Hiç kimseye tavsiye etmeyeceğim.

En yetkili birimlerden konu ile ilgili açıklama ve mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyorum. Hasta haklarını biliyorum.

Selçuk E****
13.09.2024

30 Ekim 2024 17:06

Kocaeli Sağlık Ve Teknoloji Üniversitesi Kalite Bir Bütündür

Pinar
Pinar
KOSTÜ
7 Temmuz 2024 03:1813.961

03.07.2024 tarihinde muayene için iş çıkışında nişanlımla gittim. Doktor A**** bey röntgene baktı tedavi planı için asis...

Arzu
3 Şubat 2025 17:135.370

İstanbul Kent Üniversitesi Hastanesi'nde 17/11/2023 tarihinde stajyerlerle başladığımız tedavi bitirilmeden bırakıldı ve...