26 Eylül 2024 10:38

Merhaba, 23.08.2024 tarihinde Beykent Üniversitesi Anestezi (2 yıllık) bölümüne vadeli kayıt oldum. Yıllık ücreti 177.435 TL, peşin fiyatı ise 130.000 TL kadardı. Durumum olmadığından taksitli yapmak istedim ama işler beklediğim gibi gitmeyeceğini anladığımdan 29.08.2024 tarihinde öğrenci işlerine kayıt sildirme işleminde bulundum. 20.09.2024 tarihinde ise kartımdan benden habersiz esnek hesabımdan Beykent Üniversitesi tarafından 19.715 TL çekildi. Esnek hesap olduğundan her ödemediğim gün için faiz ekleniyor. Muhasebeyi aradım ve bana hiçbir şekilde açıklama yapılmadı. Geri iade olarak 1.973 TL iade edildi, %10'luk kısmının kesileceğini söylediler ama ben hiçbir şekilde derslerine girmedim. Neden benden bu kadar çok para alıyorlar? Zaten durumum el vermediği için üniversiteden kaydımı sildirdim. Lütfen beni daha fazla mağdur etmeyin. Henüz 19 yaşındayım, bu parayı ödeyecek gücüm yok. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

Sudenur

Paranızı geri alabildiniz mi?

Sudenur

Bana tam 1 ay sonra ücretimi geri yatırmışlardı işin peşini bırakmayın muhasebeyi veya bu konuyla ilgilenen yerleri arayıp mail atın benden sadece 10 bin kesip geri kalan ücreti hesabıma yatırdılar 10 bini de bana ayrı kontenjan açılıp sildirdiğim için kesmişlerdi

Asya
Asya

Hayır

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Kayıt Sildirme Sonrası Hizmet Almadan Yapılan Ücret Kesintisi Mağduriyeti

30 Ekim 2025 23:36