Vesile sonuçtan hiç memnun değil

Isparta Petrol Turizm Evcil Hayvan Taşıma Politikası

18 Ağustos 2024 12:06

18 Ağustos 2024 tarihinde, Isparta Petrol Turizm çağrı merkeziyle yaptığım görüşmede, planladığım seyahatte yanımda kedimle birlikte olacağımı ve kedimin gerekli tüm aşılarının yapılmış olduğunu ve veteriner kontrolünden geçtiğini belirttim. Çağrı merkezi çalışanı, 'Kediniz yolculuk sırasında ağlar mı? ' gibisinden saçma bir soru sordu. Yapacağım yolculuk gündüz yolculuğu olmasına ve zaten otobüslerde sessiz bir ortam olmamasına rağmen, sonrasında da bana biletimi satın almamı ve seyahat gününden bir gün önce bizi aramamı, aldığınız koltuk numarasını tenha bir koltuk numarasıyla değiştirelim şeklinde geri dönüş yapıldı. Gerekçe olarak ise bazı yolcuların kedi görmek istemeyebileceği belirtildi.

Biletimi alarak seyahat edeceğim koltukta bulunma hakkım yasal bir haktır. Bu hakkımın, herhangi bir haklı gerekçe olmaksızın, değişiklik talebiyle kısıtlanması kabul edilemez. Seyahat firması olarak evcil hayvan taşıma politikanıza uygun hareket ettiğim ve kedimin taşınması için gerekli tüm şartları yerine getirdiğim halde, koltuğumun değiştirilmesi talebiyle karşılaşmam müşteri memnuniyetini zedeleyen bir tutumdur. Bu yaşadığım olaydan dolayı bir daha asla sizin firmanızı tercih etmeyeceğim.

28 Haziran 2024 23:07
Isparta Petrol Turizm Evcil Hayvanımı Almadı
Fatmanur sonuçtan hiç memnun değil

Isparta Petrol Turizm Kedimi Otobüse Almadı

07 Şubat 2024 14:40
Isparta Petrol Turizm Kedimi Otobüse Almadı

02 Eylül 2025 17:15
Ömür sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 12:08