İSPARK Hakaret Ve Küfür

26 Ağustos 2024 10:44

25.08.2024 tarihinde Bayrampaşa 15 Temmuz Demokrasi Otogarından saat 21:08 saatinde Volkswagen Crafter aracımla 5 numaralı gişeden çıkışımız esnasında İspark personeline ücret ödendikten sonra durdur yere küfür etmesi üzerine bir tartışma yaşadık.

Diyalog:

İspark Personeli: "25₺"
Babam: "İlk 1 saat ücretsiz değil mi"
İspark Personeli: "Kamyonet olarak geçtiği için bundan yararlanamıyorsunuz"
Babam: "Öyle mi? "

-Ücret ödenir. Çıkış esnasında...

İspark Personeli: "Dalgamı geçiyor 'g*t oğlanı'?

Böyle bir diyalog gerçekleşti. Araçtan inmem üzerine tartışma başladı. Daha sonrasında personel şefinin olaya müdahil olması sonucu tartışma son bulmuştur. Personellerin ofisinde gerekli şikayetler yapıldı. Personel şefinin insanlara küfür etmesine konusunda ilk kez böyle bir şey yapmadığını belirtti daha önce de insanlara küfür etmesini konusunda sorun yaşadıklarını belirtti. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

26 Ağustos 2024 11:56

Diyalog:

İspark Personeli: "25₺" Babam: "İlk 1 saat ücretsiz değil mi" İspark Personeli: "Kamyonet olarak geçtiği için bundan yararlanamıyorsunuz" Babam: "Öyle mi? "

-Ücret ödenir. Çıkış esnasında...

İspark Personeli: "Dalgamı geçiyor?

Murat sonuçtan hiç memnun değil

İspark'ta Haksız Ücretlendirme Şoku

Murat
23 Ocak 2025 20:31
İspark'ta Haksız Ücretlendirme Şoku
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

İspark Otoparkında Haksız Ücretlendirme Ve Hijyen Sorunları

Pınar
03 Ocak 2025 18:43

İspark Paraf Kampanyası'nı Kullanamadım. Ücret Talep Edildi.

Yalçın
29 Aralık 2023 13:04