Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Randevu İptalleri Ve Hastane Süreçleri

Burcin
20 Şubat 2024 00:0510.991

Annemin önemli bir durumu vardı. Tekirdağ'da ikamet ettiğinden Tekirdağ Şehir Hastanesi Plastik Cerrahi doktoru, doktor A***** Bas' tan binbir zorlukla kaç kere randevu ayarladık. Tam randevu tarihi yaklaşıyor hop randevu doktor beyin zorunlu durumundan iptal ediliyor. CİMER' e de Sağlık Bakanlığına da yarın gerekli şikayetleri yapacağım. Kendisinin zorunlu durumu nedir, bilemiyorum ama kimse zorunlu olmadıkça hastaneye gelmiyor, özele ayırdığı ilgili tutumu, devlet Hastanesi'ne de ayırması gerekiyor. Keyfi bir durum değil bu, biz ne zamandır gergin bir şekilde annemin durumu nedir? Ne olacak diye bekliyoruz... Bekliyoruz ama... 3. Sonuçsuz bekleyiş. Belgeli. Hiç hoş değil Doktor bey. Umarım okursunuz.

1 Destek

Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Hastane Hizmetlerinde Yaşanan Sorunlar

Berrin
7 Ağustos 2024 13:1123.846

Sağlık Bakanlığına ve CİMER'e şahsi olarak şikayetimi yaptım. Doç Dr. E*** Y***) Annem Ankara'da takipli Onkoloji hastas...

2 Destek

Ameliyat İçin Aylarca Bekletildim, Sonuçta Mağdur Edildim

Ozge
15 Temmuz 2025 19:019.604

Böyle bir durumla hiçbir hastanede karşılaşmadım açıkçası. Tüm raporlarım ve röntgen sonuçlarım mevcut olmasına rağmen, ...

1 Destek

Saygısız Ve İlgisiz Doktor Deneyimi

İpek
3 Şubat 2025 16:304.641

Annemin karnında oluşan bir sertliği muayene için Tekirdağ şehir hastanesinde bulunan genel cerrah doktoru! M****** B***...

İsmail Fehmi Cumalıoğlu Hastanesi Kulak İltihabı Rahatsızlığımı Burun Spreyi Yazarak İyileştirmek!

İsmail FehmiCumalıoğlu Hastanesi Kulak İltihabı Rahatsızlığımı Burun Spreyi Yazarak İyileştirmek!

Seyhun
Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Diyabet Ayak Tedavisi Yapacak Doktor Yok!

Tekirdağ Dr.İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Diyabet Ayak Tedavisi Yapacak Doktor Yok!

Fatih
Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Arveles Yan Etkisi!

Tekirdağ Dr.İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Arveles Yan Etkisi!

Yusuf

Öne ÇıkanKonular