Burcin sonuçtan hiç memnun değil

Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Randevu İptalleri Ve Hastane Süreçleri

20 Şubat 2024 00:05

Annemin önemli bir durumu vardı. Tekirdağ'da ikamet ettiğinden Tekirdağ Şehir Hastanesi Plastik Cerrahi doktoru, doktor A***** Bas' tan binbir zorlukla kaç kere randevu ayarladık. Tam randevu tarihi yaklaşıyor hop randevu doktor beyin zorunlu durumundan iptal ediliyor. CİMER' e de Sağlık Bakanlığına da yarın gerekli şikayetleri yapacağım. Kendisinin zorunlu durumu nedir, bilemiyorum ama kimse zorunlu olmadıkça hastaneye gelmiyor, özele ayırdığı ilgili tutumu, devlet Hastanesi'ne de ayırması gerekiyor. Keyfi bir durum değil bu, biz ne zamandır gergin bir şekilde annemin durumu nedir? Ne olacak diye bekliyoruz... Bekliyoruz ama... 3. Sonuçsuz bekleyiş. Belgeli. Hiç hoş değil Doktor bey. Umarım okursunuz.

Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Hastane Hizmetlerinde Yaşanan Sorunlar

07 Ağustos 2024 13:11
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Bir Yıldır Ertelenen Ameliyatım İçin Çözüm Bekliyorum

12 Ekim 2025 16:39

Ameliyat İçin Aylarca Bekletildim, Sonuçta Mağdur Edildim

15 Temmuz 2025 19:01

03 Şubat 2025 16:30
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi Doktor Kafasına Göre Randevumu İptal Etti

03 Kasım 2023 20:01